geld verdienen online

Business | Wil jij écht geld verdienen met je onderneming of blog?

september 13, 2023

Lukt het jou maar niet om écht geld te verdienen met je onderneming? Ben je hard aan het werk om iets op te zetten of uit te breiden maar heb je toch het gevoel dat je iets mist? In dit artikel vertel ik je meer over wat écht online geld verdienen voor mij betekent en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Wanneer verdien je nou écht geld?

Écht geld verdienen betekent voor mij niet dat je tienduizenden euro’s per maand moet gaan verdienen. Écht geld verdienen betekent voor mij dat je verdient wat jij wilt verdienen en dat je genoeg verdient om een leven te leiden dat jij comfortabel vindt. Voor de één is dat €10.000 per maand en voor de ander €2000. Mensen roepen vaak al snel grote bedragen terwijl wanneer je doorvraagt, ze maar een fractie van dat bedrag nodig hebben om te leven hoe ze willen leven.

Een bedrijf zonder winst is een hele dure hobby

Het bedrag wat je wilt verdienen maakt in mijn ogen niet uit maar het is nooit fijn om alsmaar met je business bezig te zijn en niet genoeg of helemaal niks te verdienen. Simpel gezegd; een onderneming zonder winst is een hele dure hobby, zeker als je er fulltime mee bezig bent.

Wil jij de omslag maken van hobby naar bedrijf of eindelijk écht online geld verdienen met je bestaande bedrijf?

Je bent niet de enige. Het kan ontzettend lastig zijn om alleen uit te vogelen wat je moet doen, wat je kunt verbeteren en waar de meeste winst te behalen is. Vorige week startte er weer een nieuwe deelnemer aan mijn halfjaar traject. Een blogger die al een tijdje bezig was maar nog niet was waar ze wilde zijn. De komende maanden gaan we samen kijken hoe ze wel écht geld kan gaan verdienen en concrete plannen maken voor de stappen die daarvoor gezet moeten worden.

Wat houdt dat halfjaar traject in?

Een halfjaar lang gaan we samen knallen voor jouw business. Dit kan zijn het uitbouwen van affiliate inkomsten, het opstarten van een volledig nieuwe blog, een webshop, social media of product lanceren en meer. Mijn traject heeft geen vaste planning, ik ben van mening dat voor iedereen iets anders werkt. We kijken daarom samen naar wat jij wilt bereiken en hoe je dat kunt bereiken. Als ik je niet kan helpen, hoor je dat ook. Een halfjaar lang spreken we elkaar wekelijks, begeleid ik jou en mag je gebruik maken van mijn 10 jaar ervaring en kennis als ondernemer.

De investering

De investering voor dit traject is €2000. Hiervoor krijg je 26 keer een uur begeleiding en ben ik (redelijkerwijs) altijd bereikbaar voor vragen en snelle adviezen. Vind je dat veel geld? Dat snap ik. Omgerekend hou ik er echter zo’n €25 per uur aan over en dat is een koopje voor gepersonaliseerd advies en 10+ jaar ervaring.

Maar waarom maak je het dan niet duurder?

Omdat ik me realiseer dat, ondanks het lage uurtarief, €2000 veel geld is, zeker voor beginnende ondernemers. Ik wil toegankelijk blijven en mensen helpen om net zo blij te worden van hun werk en salaris als ik zelf ben. Goedkoper gaan kan niet, dan wordt het vrijwilligerswerk. Duurder wil ik niet omdat ik er voor iedereen wil kunnen zijn. Het is veel geld maar ik denk dat iedereen met sparen dit bij elkaar kan krijgen. Ten slotte is het een investering in je toekomst en heeft het gros van de deelnemers het halverwege het traject al terugverdient.

Dat wil ik!

Heb jij ook interesse in een halfjaar traject? Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl, uiteraard altijd vrijblijvend.

Ik ben nog niet klaar om dat bedrag te investeren maar wil wel hulp

Ben je nog niet klaar om wat groter te investeren in je bedrijf/blog maar wil je wel graag hulp? Neem dan zeker eens een kijkje in mijn webshop. Daar staan een aantal gratis producten, e-books en cursussen voor een kleine investeren. Zo kost de Online Geld Verdienen Gids maar €7 en vind je leuke cursussen voor een paar tientjes.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • De voor- en nadelen van Chat GPT

    […] taken. In dit artikel deel ik meer over een aantal voor- en nadelen van Chat GPT wanneer je dit als ondernemer […]

    september 17, 2023 at 3:40 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.