Instagram Slider

  • Breakfast in bed macarons laduree breakfastinbed blondie ootdnl holidayinfrance weekend
  • Nu online 8 tips voor beginnende bloggers linkinbio dutchblogger collab
  • Ik probeerde de nieuwe BBQbox van Marley SpoonWat daar allemaal
  • Hebben jullie Care al gespot bij Albert Heijn?Mooie simpele verpakkingen
  • Nu online de Tea Tree Toner Tab van Lush linkinbio
  • Hoe was jullie weekend?Hier in alle rust gewerkt veel gegeten
  • Ook zon fan van peelings? Ik probeerde deze milde peeling
  • In het artikel van vandaag vind je een review van
  • Ik probeerde een aantal producten uit de Rainforest collectie van
  • My lollipop is better than yours sunday summer lollipop ootd

CONTACT & ZAKELIJK

 

Als je iets wilt vragen of iets wilt doorgeven kun je altijd een mailtje sturen naar info@miratells.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord terug. Mijn adres opvragen voor het versturen van een pakketje kan altijd. Als er een post verwacht wordt van de producten is het raadzaam even van te voren te overleggen daar ik niet met elk pakketje wat kan doen.
Social Media:
Samenwerken?
Voor een samenwerking (productreview, advertorial, banner, social mediapost etc.) kun je mailen naar info@miratells.nl
Advertorials zijn mogelijk mits ik eigen foto’s mag toevoegen. Ook werk ik niet met aangeleverde teksten, ik krijg regelmatig verzoeken om voorgeschreven teksten over de meest vreemde onderwerpen (auto’s, voetbal, koelkasten) te plaatsen, mocht je een koelkasten bedrijf of auto-onderdelen webshop hebben; ik ben niet de blog die jullie zoeken.
Alle foto’s op deze site zijn zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Er is dan altijd een link naar de bron van de foto toegevoegd. Mocht je een foto willen doorplaatsen, dan zijn hier kosten aan verbonden, neem hiervoor dus graag even contact op. Ook aan het doorplaatsen van teksten zijn kosten verbonden, ook als deze vertaald zijn.
De meest voorkomende samenwerking die ik op dit moment doe is het reviewen van een product, dit vermeld ik altijd in het artikel, onderaan of verwerkt in de tekst.
Linkbuilding?
Heb je een artikel op mijn site ontdekt die jij wellicht verkoopt via jouw bedrijf en wil je een linkje in het artikel laten plaatsen? Dat kan, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Mocht je je afvragen wie de prachtige illustraties en de header voor mijn blog heeft gemaakt; dat was Emmy. Emmy blogt op zonenmaan.net en kan zo als je ziet prachtig tekenen. Ze heeft een leuke eigen stijl maar luistert goed naar de wensen van haar klanten, echt een aanrader mocht je ooit een illustratie of iets dergelijks nodig hebben!