juicexpress kortingscode

Lifestyle | JuiceXpress kortingscode + ervaring

september 12, 2023

Al jaren zweer ik bij de sapjes van JuiceXpress. In dit artikel deel ik uitgebreid mijn ervaring en een JuiceXpress kortingscode. Ik kan je alvast vertellen dat de sapjes mij meer energie geven, minder snacktrek en dat ik het meteen merk als ik ze een tijdje niet drink.

JuiceXpress kortingscode

Allereerst het belangrijkste: de kortingscode! Met de code “Mira10” krijg je €10 korting op je bestelling én 3 gratis gembershotjes. Afhankelijk van welk pakket je besteld zijn dat ongeveer 2 gratis sapjes en de gembershotjes zijn een mega aanrader voor je darmen en weerstand. De shop met alle pakketten en sapjes vind je hier.

Afvallen met JuiceXpress

Veel mensen gebruiken de sapjes ook om af te vallen. Ik ben zelf nooit bezig geweest met afvallen dus kan mijn ervaring daarin niet echt delen. Wel is het simpelweg zo dat wanneer je minder calorieën eet en verzadigd bent, je doorgaans afvalt. De sapjes zijn vrij vullend dus kunnen je zeker helpen bij minder eten. Let bij afvallen wel altijd op dat je het op een verantwoorde en gezonde manier doet.

Mijn ervaring: meer energie en minder trek in snoep

JuiceXpress maakt sapjes met daarin ruim 300 gram groente en fruit. Je krijgt ze bevroren geleverd. Ik haal er zelf altijd eentje uit de vriezer de avond van te voren. Ze blijven lang vers en door het snelle invriezen, blijven alle vitamines behouden.

Ik drink zelf naast mijn normale eetpatroon één sapje per dag, meestal in de ochtend. Ik merk dat het me meer energie oplevert en dat ik gedurende de dag minder trek heb in snacks. Dat laatste vind ik een bijkomstigheid, vooral de enorme boost aan energie maakt de sapjes voor mij onmisbaar. Ik eet gewoon normaal groente en fruit vrijwel elke dag en ja, dat zou ik ook meer kunnen eten maar de sapjes zijn voor mij een hele lekkere en makkelijke manier om nog meer vitamines binnen te krijgen.

Kun je het niet zelf maken voor dat geld?

Technisch gezien wel, echter zijn er wel een aantal kanttekeningen. Allereerst worden de sapjes van JuiceXpress gemaakt met een fabrieksslowjuicer, die sapopbrengst is véél hoger dan je thuis met een juicer voor consumenten kunt maken. Daarnaast worden de sapjes meteen ingevroren na het persen, dat kun je thuis ook doen maar de meeste mensen hebben geen enorme vriezer. Ook is groente en fruit prijzig, zeker tegenwoordig en vind ik het persoonlijk veel gedoe om uren in de keuken te staan en heel veel troep te hebben voor veel minder sapopbrengst en een mindere smaak. Tot slot betaal je natuurlijk ook voor gemak. Tijd is iets waard en het is maar net hoe je die wilt besteden. Zelf maken kan zeker, je bent dan wellicht ietsje goedkoper uit maar voor mij persoonlijk is het dat niet waard. Ik ga dan liever voor gemak en kwaliteit en investeer in mijn gezondheid en energie in plaats van een biertje te drinken in de kroeg.

*Dit artikel bevat affiliate links.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.