Geld verdienen

Business | Geld verdienen binnen een uur? Zo doe je dat!

november 14, 2018

Snel geld verdienen, wie wilt dat niet? Hier onder vind je een aantal tips om snel wat extra geld te verdienen. Handig als je wat krap bij kas zit of een middag niks te doen hebt!

United Wardrobe

Je hebt altijd wel items (of een zak vol) in je kast hangen die je niet meer draagt. Kies 4 items waarvan je denk dat ze nog leuk zijn voor iemand anders, maak mooie foto´s (het liefst dat je ze aan hebt) en knal ze op United Wardrobe. Mijn ervaring is dat zeker merkitems echt binnen no time verkocht zijn.

Boeken verkopen

Als je boeken hebt die je niet meer wilt bewaren; verkoop ze dan op Bol.com. Loopt niet altijd als een trein maar je kunt er toch een leuk extraatje mee verdienen. Als je nog studieboeken hebt raad ik aan om eerst Studystore te checken. Hier kun je sommige boeken direct aan hen verkopen en opsturen, sneller en makkelijker kan niet.

Fiver

Op Fiver kun je jezelf aanbieden voor verschillende doeleinden. Zo kun je jezelf aanbieden voor bijvoorbeeld het ontwerpen van logo´s, het bouwen van websites of het vertalen van teksten. Zeker als je een taal (goed) spreekt die niet heel veel voorkomt kun je met de vertaalklussen leuk verdienen.

Oude telefoons

Misschien heb je ergens in een la of op zolder nog wat oudere telefoons liggen waar echt niemand  meer wat mee kan. Je denkt misschien dat die toestellen rijp zijn voor het grof vuil maar er zijn een aantal bedrijven die ze nog inkopen voor o.a. de onderdelen. Op sites als Rebuy, Telefoon Inleveren of Zonzoo kun je eenvoudig kijken wat je telefoon nog waard is, en ´m meteen opsturen.

Thuis afgehaald

Als je van koken houdt (en het ook te eten is) dan kun je wat extra porties koken en je aanmelden bij Thuis Afgehaald. Mensen kunnen dan bij jou wat te eten ophalen en jij hebt weer wat extra cash.

Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om makkelijk wat bij te verdienen, lees ook zeker mijn artikel over online geld verdienen. Bovenstaande activiteiten heb ik echt geselecteerd op de ¨snelheid¨ waarmee je ze kunt uitvoeren. Als je een middagje vrij hebt en je gaat al deze 5 dingen even af, dan ben ik er van overtuigd dat je snel wat extra´s verdiend hebt.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

12 Comments

 • Anja

  Verkopen lijkt zo makkelijk, maar er gaat toch wel heel wat tijd in zitten. Fiver heb ik nog nooit van gehoord, dus ga even een kijkje nemen op de website.

  november 14, 2018 at 9:13 pm Reply
 • Silkeblogs

  Superleuke ideetjes! Ik zit zelf op United Wardrobe, en dat vind ik echt zo’n goed concept. Ik maak zelf plaats in mijn kasten, en de koper heeft voor een prikje een nieuwe outfit. En ik verdien er nog iets aan.

  november 15, 2018 at 8:20 am Reply
 • Nicole Orriëns

  Boeken verkopen via bol.com doe ik ook, maar dat gaat meestal niet binnen 1 uur helaas. Ook moet het boek nog wel flink wat waard zijn om het verzenden de moeite waard te maken vind ik.

  november 15, 2018 at 8:24 am Reply
 • Jouvence

  Leuke en handige tips geef je! Ik ga me eens even verdiepen in Fiver.

  november 15, 2018 at 8:56 am Reply
 • Danielle

  Fiver ken ik wel ja, was het alweer vergeten dat het bestond haha, moet daar weer eens naar gaan kijken 🙂

  november 15, 2018 at 9:00 am Reply
 • Natalie

  Ik verkoop en koop eigenlijk vrij veel tweedehands, altijd fijn voor een extra cent of een koopje

  november 15, 2018 at 12:15 pm Reply
 • Lindsey Beljaars

  Goede ideetjes!! Ik verkoop en koop weleens via United Wardrobe, perfect systeem vind ik dat!

  november 15, 2018 at 1:11 pm Reply
 • Lindsey Beljaars

  Goede ideetjes!! Ik verkoop en koop weleens via United Wardrobe, perfect systeem vind ik dat!

  november 15, 2018 at 1:11 pm Reply
 • Evelien

  Handig, ik ga meteen op zolder kijken of ik nog oude smartphones heb liggen!

  november 15, 2018 at 2:29 pm Reply
 • Nadia

  Fijne tips! Ik verkoop eigen alleen via marktplaats, de rest eigenlijk nooit gezien. Ik ga eens een kijkje nemen.

  november 15, 2018 at 5:14 pm Reply
 • Amanda

  Wat een hoop tips om zelfs al binnen een uur geld te verdienen, super handig! Ikzelf verkoop wel eens wat via Marktplaats, maar daarbij lukt het me niet in een uur haha!

  november 16, 2018 at 6:23 pm Reply
 • Sabrina

  Superhandig dit!

  maart 4, 2019 at 10:06 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.