Over Mira Tells

mira ennen

Over mij

Ik ben Mira, 31 jaar en woon in het midden van het land met mijn vriend en twee katten. Bloggen en ondernemen is mijn baan en ik ben er dan ook fulltime (met veel plezier) mee bezig. Ik ben dol op lekker eten, borduren en ga het liefst op vakantie naar het strand. Het leukste aan bloggen vind ik het helpen en inspireren van anderen, het leukste aan ondernemer zijn vind ik de vrijheid en creativiteit.

Op mijn 26e kreeg ik een hartinfarct, vlak voor mijn afstuderen. Ik werd erg ziek en kwam noodgedwongen thuis te zitten zonder werk en zonder diploma. Ik verdiende al leuk bij met mijn blog en omdat ik geen uitkering wilde, besloot ik me vol op het online ondernemen te storten. Mijn gezondheid liet het niet toe om veel buitenshuis te gaan en het online ondernemen was voor mij dan ook een geweldige uitkomst. Ik leerde hoeveel er mogelijk is als je maar wilt en niet opgeeft en ontdekte dat ik andere mensen (met of zonder chronische ziekte) kon helpen om ook een online salaris te genereren.

Mijn bedrijf begon dus ooit met een blog maar is inmiddels uitgebreid met diverse diensten waarbij ik andere (beginnende) ondernemers en bloggers ondersteun om ook hun inkomen online te verdienen.

Over de site

Hier op www.miratells.nl verschijnen ongeveer 5 artikelen per week over ondernemen en lifestyle. Daarnaast geef ik vrijwel dagelijks een kijkje achter de schermen van mijn leven als ondernemer op Instagram.

Liefs,
Mira