Instagram Slider

 • Afgelopen week las ik De Bubbel een bijzonder boek die
 • Hoe was jullie weekend? Ik heb vooral gechilld gewerkt n
 • Bij idealofsweden shop je nog steeds 11 gratis en ze
 • When je in het water springt maar niet had verwacht
 • Wat is jouw favoriete schoenenmerk? omodafriends omoda vansshoes oldskoolvans vansgirls
 • Er zijn nieuwe vega pizzas in town Dominos lanceerde maandag
 • Er staat een nieuwe review online deze bijzondere lotion van
 • Chunky sneakers vanharen vanharenschoenen chunkysneakers miracollab ootdnl dutchblogger dutchgirls chiquelle
 • Wat vind jij het fijnste aan de zomer? ootdnl dutchblog
 • weekenders icewatch collab dutchblogger dutchbloggers dutchblog horloge horloges icewatches

Over Mira Tells

 

Leuk dat je moeite hebt genomen om even rond te kijken op mijn site! Hier op www.miratells.nl verschijnen ongeveer 5 artikelen per week en daarbij probeer ik de volgende planning aan te houden:

 • Maandag: Blog Academy
 • Dinsdag: Beauty
 • Woensdag: Food
 • Donderdag & Vrijdag: Overige onderwerpen

Over mij

Ik ben Mira, 28 jaar en woon in het midden van het land met mijn vriend en twee katten. Mijn blog is mijn bedrijf en ik ben er dan ook fulltime (met veel plezier) mee bezig. Ik ben dol op lekker eten, iets minder op sporten en ga het liefst op vakantie naar het strand. Het leukste aan bloggen vind ik het helpen van anderen, het leukste aan ondernemer zijn vind ik de vrijheid en creativiteit.

Blog Academy

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik best een beetje goed ben in online ondernemen en bloggen, ik heb er dan ook niet voor niks mijn werk van gemaakt. Omdat ik dagelijks soms wel honderd vragen krijg en niet iedereen persoonlijk kan helpen (tenzij je mijn online programma volgt) heb ik de rubriek ¨Blog Academy¨ in het leven geroepen. In deze rubriek schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen rondom bloggen en online ondernemen. Denk aan zaken als SEO en fotografie, maar ook aan belastingaangifte en het maken van een factuur.

Make-Up

Opmaken moet je leren, dat kun je niet meteen. Ik ben absoluut geen talent en leer nog steeds, op mijn site laat ik jullie ontzettend veel verschillende producten zien en wat ik daar mee doe. Soms gaat dat meteen goed, vaak ook niet maar goed, wie kon er meteen een perfecte eyeliner aanbrengen? Dit is dus geen blog waar je perfecte make-up looks kunt verwachten en waar je trucjes leer om je perfect te contouren. Je ziet hier vooral of een product fijn werkt en of je er ook wat mee kunt als je geen gediplomeerde make-up artiest bent.

Eten

Eten vind ik het allerleukste om te doen en ook ontzettend leuk om over te schrijven. Ik deel hier soms recepten, schrijf over leuke of gekke ontdekkingen en proef graag de nieuwste chocolade. Ik eet voornamelijk vegetarisch en post zowel gezonde als ongezonde dingen. Over vlees zul je hier bijna nooit iets voorbij zien komen omdat ik dat niet wil promoten. Wat overigens niet inhoudt dat ik anti alle vlees eters ben, ik wil het eten van vlees alleen niet stimuleren met het delen van tips en recepten.

Liefs,
Mira