online zichtbaarheid vergroten

Business | Je online zichtbaarheid vergroten? Dit zijn de diensten die ik aanbied!

december 11, 2020

Al een aantal jaar bied ik vanuit mijn expertise verschillende diensten aan om andere ondernemers te helpen om hun online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Ik krijg hier regelmatig vragen over en probeer deze in dit artikel zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Wat bied je nou precies aan?

Ik bied verschillende dingen aan, allemaal gericht op je online zichtbaarheid vergroten op bijvoorbeeld Instagram of via een website die goed gevonden wordt door Google. Ik heb een aantal vaste concepten maar ben vooral fan van maatwerk omdat ik ervaren heb dat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Mensen helpen met hun talenten benutten én hun kanalen te zien groeien vind ik heerlijk om te doen. Ik heb al zo veel mooie kanalen en sites voorbij zien komen en ik ben op al mijn klanten elke keer weer trots.

Adviesgesprek

Het Adviesgesprek is een kort digitaal gesprek waarin je van mij advies krijgt over je blog/website of Instagram account. Voorafgaand aan het gesprek scan ik je kanaal en maak ik een lijst met persoonlijke tips en adviezen. Heb je een specifiek onderwerp dat je wilt bespreken? Geef dit voor het gesprek aan zodat ik daar extra op kan letten bij het analyseren van je kanaal. Het Adviesgesprek is eenmalig en bedoelt voor snel en kort advies waarmee je daarna zelfstandig aan de slag gaat, niet voor intensieve begeleiding. Mochten je wensen voor het Adviesgesprek te veel zijn, dan zal ik dat aangeven. De kosten voor een Adviesgesprek zijn €75 exclusief BTW, het gesprek duurt 45 minuten.

Social Media Beheer

Heb je een wat groter bedrijf en heb je geen zin om tijd te besteden aan social media? Dan kan ik je helpen! Heel actief zijn is tegenwoordig essentieel om te kunnen groeien en veel ondernemers hebben daar geen tijd voor of geen zin in. Ik neem dat beheer graag voor je over en er zijn diverse mogelijkheden. Voor tarieven en wensen kun je contact opnemen via info@miratells.nl.

SEO Hulp

Heb je al langer een website of blog maar nooit tijd besteedt aan SEO? Ik help je graag het SEO-proof maken van je bestaande teksten en artikelen zodat je straks goed gevonden wordt door zoekmachines op de keywords die jij belangrijk vindt! Tarieven zijn afhankelijk van het aantal uren en de exacte werkzaamheden, neem hiervoor contact op via info@miratells.nl.

Maatwerk

Heb je op een andere manier hulp nodig maar passen bovenstaande diensten niet perfect bij wat je zoekt? Dan maak ik graag een voorstel voor je op maat. Mail me even wat je wensen zijn en ik laat je zo snel mogelijk weten of ik daar iets mee kan én wat de kosten gaan zijn.

Hoe weet je dit allemaal?

Ik heb ruim 8 jaar ervaring met bloggen, Instagram, affiliate marketing en andere zaken rondom online ondernemen. In die 8 jaar ben ik constant bezig geweest met het verbeteren van mijn eigen kanalen maar heb ik ook experimenten en onderzoeken gedaan om er achter te komen wat werkt en wat niet werkt. Op basis van al die onderzoeken, experimenten en ervaring heb ik een scan ontwikkeld die ik kan uitvoeren op een blog of social media kanaal, hierdoor kan ik relatief snel zien waar er winst te behalen is. Hoe die scan exact werkt, is het geheim van de chef omdat ik denk dat ik hiermee iets kan wat niet overal zomaar te koop is.

Waarom staan niet overal prijzen bij?

Zoals ik al aangaf, ben ik fan van maatwerk en dat betekent dat er bij sommige diensten ontzettend verschillende opties zijn. Wat de kosten zijn hangt af van de taken en van de uren en expertise die daar bij komt kijken.

Maar kun je dan niet snel even kijken en wat tips geven?

Nee. Op mijn website staan tientallen artikelen met snelle tips en via Google is ook een hele hoop te vinden. Even snel kijken gaat je niks opleveren, dat kun je zelf ook en daar heb je niet iemand voor nodig die jaren lang onderzoek heeft gedaan. Als ik even snel kijk, kan ik je niks vertellen wat je niet gratis online kunt vinden, om je echt te helpen heb ik een paar uur nodig voor een uitgebreide scan.

Waarom ben je zo goedkoop in verhouding met andere aanbieders?

Dat is een hele bewuste keuze geweest waarmee ik een risico heb genomen. Bij mij betaal je een fractie van wat andere aanbieders vragen en dat kan de suggestie wekken dat ik niet weet waar ik mee bezig ben of dat ik mijn diensten niet veel geld waard vind. Dat is beide absoluut niet waar, ik vind het echter extreem belangrijk om toegankelijk te blijven voor starters. Een beginnende ondernemer heeft vaak geen duizenden euro´s budget en ook die mensen wil ik graag kunnen helpen. Jaren geleden toen ik zelf begon, vond ik lastig dat ik graag wilde investeren in groei en verbetering maar daar simpelweg het geld niet voor had. Ik ben en blijf dus bewust goedkoop omdat ik mijn diensten ben gaan aanbieden vanuit plezier. Ik vind het geweldig om, vooral kleine, ondernemers te helpen maar met plezier kan ik helaas de hypotheek niet betalen en wat ik weet en kan is ook gewoon geld waard.

Hoe lang moet ik wachten op een afspraak?

Dat wisselt heel erg. Het handigste is om voordat je een dienst aanschaft eerst te mailen (info@miratells.nl) en me te vertellen wanneer je ongeveer wilt starten. Ik zal je z.s.m. laten weten of dat mogelijk is.

Kun je iedereen helpen?

Nee. Soms krijg ik een aanvraag waar ik niks mee kan om uiteenlopende redenen. Als ik iemand niet kan helpen, geef ik dat eerlijk aan.

Kun je garanties bieden?

Nee. Er zijn geen garanties te bieden over iets waar ik niet 100% verantwoordelijk voor ben. Ik geef advies en heb geen invloed op wat jij daar mee doet. Bij social media beheer ben jij nog steeds de ¨verkoper¨ maar zorg ik voor bereik. Ik kan geen garanties bieden maar heb nog nooit een klant gehad die niet groeide naar aanleiding van mijn diensten. Als ik vooraf denk dat ik je niet kan helpen, dan geef ik dat aan.

Mag ik je eerst wat vragen stellen via de telefoon om te kijken of je bij me past voor ik een dienst of programma aanschaf?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Stuur me een mailtje met wat je wilt weten. Ik geef je dan mijn telefoonnummer en zorg ik dat ik de vragen voorbereid heb.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.