Instagram Slider

win

Blog | Win een MEGA pakket voor jouw Corona held!

april 2, 2020

Op mijn Instagram heb ik momenteel een hele toffe winactie lopen en voor degenen die mij daar niet volgen, vertel ik er graag wat meer over zodat je ook mee kunt doen!

Verras jouw Corona held!

In deze lastige tijden zijn er zo veel mensen onmisbaar. Natuurlijk de mensen in de zorg maar ook de vakkenvullers, de thuiszorg of bijvoorbeeld diegene die zijn oma elke avond eten brengt. Corona helden genoeg en één van die helden wil ik met deze actie graag in het zonnetje zetten met een tof prijzenpakket.

Wie kan er winnen?

Een Corona held. En wat mij betreft zijn daar geen regels voor, als iemand voor jouw een held is in deze tijd, is ´ie dat wat mij betreft ook. Het gaat echter wel echt om Corona helden en ik snap dat je je beste vriendin heel lief vind, maar probeer echt te bedenken wie een held is in deze tijd en waarom. Je kunt dus ook niet voor jezelf mee doen, alleen voor iemand anders.

Wat valt er te winnen?

Dankzij heel veel geweldige merken heb ik hele mooie prijzen kunnen verzamelen. Een deel stuur ik naar je op in een leuk pakket en een ander deel wordt door de bedrijven zelf naar de winnaar gestuurd. Bij deze alle mooie prijzen op een rij:

Ook via deze weg wil ik alle mooie merken nogmaals bedanken, dankzij jullie is het echt een geweldig pakket geworden voor iemand die dat enorm verdient!

Hoe kan ik mee doen?

Meedoen is heel eenvoudig: laat een reactie onder deze Instagramfoto achter. In die reactie vertel je wie jouw Corona-held is en waarom.

Niet zomaar iemand taggen dus (dat is ook niet verplicht) maar echt uitleggen waarom diegene jouw held is. De winnaar wordt geloot maar ik wil wel zorgen dat het bij iemand terecht komt die het verdient. Als je geen Instagram hebt kun je dit keer niet mee doen, deelnames via andere kanalen worden niet meegeteld.

Zijn er overige voorwaarden?

Ja, deze zijn als volgt:

 • Meedoen kan tot 10 april 2020, 12:00.
 • Als jouw held wint, krijg je op 10 april van mij een berichtje en wil ik graag het adres van jouw held weten.
 • Ik en de deelnemende bedrijven hebben natuurlijk wel het adres van de winnaar nodig. Door mee te doen ga je akkoord dat ik dat adres deel met de bedrijven die iets op gaan sturen. Het adres wordt verder niet verspreid of voor andere doeleinden gebruikt.
 • De winnaar mag anoniem blijven indien gewenst.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ik kan dus niet ingaan op individuele vragen over wie er gewonnen heeft en of er al een winnaar is.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, ook zijn zowel ik als de deelnemende bedrijven niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde pakketjes.

Ik zie jullie mooie verhalen graag tegemoet op Instagram!

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 • Marianne

  Hallo Mira,
  Mijn corona held is mijn oudste dochter. Zij werkt in de psychiatrie en zorgt er iedere keer opnieuw voor dat haar clienten alle zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. En als er een vermoeden van corona is, dan gaat dat volledig in beschermend pak met masker voor. Maar altijd met een lach, een grapje en een bemoedigend woord voor iedere client. Ik vind het heel knap van haar!

  april 3, 2020 at 8:26 am Reply
 • Jacquelinede

  Wat super lief wat een mooie actie zo leuk

  april 3, 2020 at 9:33 am Reply
 • anja

  mijn zusje die juf is en nu vanuit huis er alles aan doet om de kinderen toch veel te laten leren zodat ze over kunnen naar het volgend schooljaar zonder een grote leerachterstand door deze gekke schooltijd

  april 3, 2020 at 7:32 pm Reply
 • Anneliese de Waal

  Mijn Corona Held zijn alle mensen die werken in de zorg, zijn echt helden.

  april 4, 2020 at 2:25 pm Reply
 • Anneliese de Waal

  Ik zie jou Instagram account niet als ik op de link klink.
  Ook niet op de link aan de rechterkant.

  Groetjes Anneliese

  april 4, 2020 at 2:26 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.