geld verdienen met je telefoon

Business | Geld verdienen met je telefoon

december 20, 2022

Mijn geld verdien ik volledig online. Ik ben eigen baas en verdien op verschillende manieren online mijn geld. In dit artikel vertel ik wat meer over geld verdienen met je telefoon en deel ik één app die me maandelijks veel oplevert en een website waarmee ik met mijn online aankopen geld verdien. Hoe lekker om straks ook geld te verdienen vanaf de bank of een lekkere hangmat met standaard?

Geld verdienen met je telefoon

Het gros van mijn inkomsten verdien ik met mijn laptop maar het is zeker mogelijk om geld te verdienen met je telefoon. Ik gebruik hiervoor de app Brandbassador. Bij deze app zijn diverse merken aangesloten waaronder Hunkemöller, NAKD, Ideal of Sweden en Desenio. Je kunt alleen lid worden van de app op uitnodiging, bij deze krijg je van mij een uitnodigingslink.

Bepaal alles zelf

Als je bent aangemeld bij de app, kun je je aanmelden bij de merken die jij tof vindt. Je moet dan vaak kort uitleggen waarom je bij het merk past en wordt dan toegelaten of afgewezen. Als een merk je heeft toegelaten, krijg je alle beschikbare missies van dat merk te zien. Je kunt zelf bepalen welke missies je doet; per missie zie je duidelijk wat je moet doen en wat je daarvoor terugkrijgt. De missies zijn erg divers. Soms krijg je een giftcard of cash in ruil voor een comment bij het merk en soms krijg je een freebie in ruil voor een post. Je kunt zoveel of zo weinig missies doen als je zelf wilt.

Kortingscodes

Naast de missies kun je bij de merken ook kortingscodes aanmaken en daar is waar het financieel interessant wordt. Voor alle aankopen met jouw kortingscode krijg je een percentage, dit kan lekker oplopen en het loont zeker om een mooie post te maken met een kortingscode voor jouw favoriete product.

Euroclix

Een andere manier om geld te verdienen met je telefoon is Euroclix. Euroclix is een website waar je onder andere geld kunt verdienen met het klikken op mails en het invullen van onderzoeken. Ik gebruik het zelf voornamelijk om wat te verdienen met mijn online aankopen. Als ik iets wil kopen, kijk ik eerst of deze shop aangesloten is bij Euroclix. Vervolgens ga ik via Euroclix naar de website waar ik mijn aankoop wil doen en krijg ik clix gebaseerd op mijn aankoopbedrag. De clix kun je opsparen en laten uitbetalen vanaf €10. Het is geen vetpot maar wel een hele makkelijke manier om iets te verdienen met dingen die je toch al ging kopen.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.