zomer

Lifestyle | Mijn 20 Zomer Essentials

juli 4, 2019

Momenteel (als ik dit type) ben ik op vakantie en zit ik volop in de zomersfeer, hopelijk krijgen we dat in Nederland ook snel! Vandaag deel ik een lijstje met daarin 20 items waar ik blij van word deze zomer!

Fijne zonnebrand

Tijdens een zonnige zomer is zonnebrand onmisbaar. Ik heb de afgelopen jaren héél veel zonnebrand getest maar ik blijf toch uitkomen bij Biodermal. Andere zonnebrand vind ik vaak te vlekkerig, te wit of niet goed smeren. Welk merk zonnebrand je ook koopt; let altijd op aanbiedingen want de drogisten/webshops hebben vaak om en om korting.

Leuke badkleding waar je je prettig in voelt

Nu ik flink wat kilo´s zwaarder ben dan vorig jaar, moet ik me niet meer in een bikini in maat xs persen. Niet omdat ik vind dat mensen die aankomen niet in een bikini mogen, maar meer omdat ik me niet prettig voel in zwemkleding die te strak zit. Ik kocht onlangs een nieuwe bikini én dit badpak bij H&M en vooral met die laatste ben ik erg blij. Ik ben in het water net een klein kind en dan is het toch heel fijn als alles een beetje op zijn plek blijft zitten.

Zomers telefoonhoesje

Ben ik de enige die vrolijk wordt van een gezellig hoesje om mijn telefoon? Bij Casimoda shop je veel zomerse goedkope smartphone hoesjes, ook hebben ze lekker veel keus!

Goede zonnebril

Ik heb dit jaar voor het eerst iets anders dan een zonnebril van een paar euro en wat is dat een verschil zeg. Via Eyelove heb ik een zonnebril op sterkte en dat bevalt enorm goed, ze hebben daar overigens ook zonnebrillen zonder sterkte. Als je ook al jaren brillen van een paar euro droeg; een goede bril maakt echt verschil!

Goed boek

Naast zwemmen is mijn favoriete activiteit op vakantie lezen. Momenteel ben ik bezig in ¨Ondraaglijk¨ van Sophie Hannah, zeer zeker een aanrader, net als haar andere boeken.

Mooie rok

Hopelijk krijgen we dit jaar veel zomers weer en kunnen we onze zomerkleding veel aan! De tijd van hele korte rokjes ben ik wel voorbij, bij H&M hebben ze nu veel mooie halflange exemplaren waar ik erg blij van word.

Goed haarmasker

Van zon, zee en zwembadwater kan je haar erg droog worden, ik merk het vaak al na één dag. Een goed voedend haarmasker is voor mij in de zomer dan ook onmisbaar. Ik heb niet echt één favoriet; als het maar voedend is.

Havaianas

Zodra de zon begint te schijnen, kun je me uittekenen op Havaianas. Ik draag bijna nooit sandalen of ander soort slippers maar al jaren deze en ik denk ook niet dat dat snel gaat veranderen.

Vriezer vol ijs

Bij warm weer horen ijsjes en het liefst elke dag één of tweeMijn favorieten: Bueno, Toblerone en de Kokos-Ananas cones van Jumbo huismerk.

Playlist vol zomerhit

Als de zon een beetje tegenvalt, doet een zomerse playlist vaak wonderen. Op dit moment heb ik nog niet echt een zomerhit in mijn hoofd dus alle suggesties zijn welkom.

Fijne vakantieplannen

Een zomer wordt voor mij echt wel een beetje beter wanneer ik vakantieplannen heb. Dit artikel type ik op vakantie dus het stadium van plannen zijn wij inmiddels al voorbij. Maar er is toch bijna niks leukers dan aftellen, leuke plekjes opzoeken en je voorbereiden op een zomerse bestemming?

Sieraden met schelpjes

Op vrijwel elke webshop zie je ze nu voorbij komen; sieraden met schelpjes. Ik vind ze ontzettend leuk, zomers én ze passen overal bij.

Rotan tasjes

Vorig jaar zagen we al overal rieten en rotan tasjes voorbij komen en ik vind ze nog steeds zó leuk. Ik heb zelf een ronde variant van Asos maar ze zijn bijna bij elke kledingwinkel wel te koop.

Vakantieliefde

Een vakantieliefde of gezellige vrienden geven je zomer toch altijd een feestelijk tintje. Niks is zo fijn als samen met leuke mensen genieten van zon, zee en strand.

Mooi gelakte nagels

Ik heb zelf eigenlijk elke dag van het jaar gelakte nagels op mijn handen, mijn tenen doe ik alleen in de zomer. Ik wordt altijd vrolijk van een fijn roze kleurtje op mijn tenen als ik over het strand wandel.

Waterproof make-up

Op vakantie en op warme zomerse dagen, trek ik niet mijn hele plamuurset uit de kast. Meestal gebruik ik alleen wat mascara en wenkbrauwspul, beide waterproof.

Puzzelboekje

Een vast onderdeel van vakantie is hier ook puzzelen; even tussen het lezen en de ijsjes eten door. Ik koop standaard een puzzelboekje voor we vertrekken en meestal is die ook vol voordat we weer naar huis gaan.

Saladerecepten

Op warme dagen heb ik meestal geen zin om te koken, we eten dan ook veel salade in de zomer. Ik heb een aantal boeken vol met zomerse saladerecepten die ik graag gebruik. Als jullie nog lekkere tips hebben; alles is welkom.

Zwembadje in de tuin

Wij hebben het enorme geluk dat we een grote tuin op het zuiden hebben. In de zomer maken we dan ook met veel plezier gebruik van een klein opblaaszwembad. Baantjes trekken lukt niet, maar het is wel heerlijk om even af te koelen.

Goede aftersun

Na een warme zomerse dag lijkt het vaak alsof je huid de zon heeft opgezogen. Ik vind het dan ontzettend fijn om lekker te douchen en me daarna in te smeren met een frisse aftersun. Dat geeft toch echt een ultiem zomergevoel?

Dit waren mijn zomer essentials. Stuk voor stuk dingen die voor mij écht bij de zomer horen en de warme maanden net een beetje fijner maken. Ik ben heel benieuwd welke dingen voor jullie echt bij de zomer horen!

Wat hoort voor jou echt bij de zomer?

*Dit artikel betreft een samenwerking, ook heb ik gebruik gemaakt van affiliate links.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.