Wonder'Full Brow

Beauty | Rimmel London Wonder’Full Brow

mei 28, 2019

Wenkbrauwen blijven hier toch wel een dingetje. Ik ben niet zo goed in precies werken en heb flink wat gaten in mijn wenkbrauwen. Ik vind wenkbrauwproducten leuk om te testen, maar ook lastig. In dit artikel laat ik je de veelbelovende nieuwe wenkbrauwmascara van Rimmel London zien: Wonder’Full Brow.

 

Rimmel London Wonder’Full Brow

Wonder’Full Brow is een waterproof wenkbrauwmascara met vezeltjes die 24 uur goed zou moeten blijven zitten. Dit nieuwe product komt in drie kleuren; dark brown, medium brown en blonde. Afhankelijk van je haarkleur of smaak kun je een variant kiezen die het beste bij je past. Ik ben zelf (nep)blond en heb relatief donkere wenkbrauwhaartjes. Ik vind het belangrijk dat een kleur niet al te licht is (maar ook niet te donker) en absoluut niet te warm.

Wonder'Ful brown

Het borsteltje

Het borsteltje loopt taps toe en is vrij klein. Hierdoor bereik je elk wenkbrauwhaartje, inclusief de allerkleinste. Je wenkbrauwen hebben op een natuurlijke manier direct meer volume, vorm en model. Ik ben vrij enthousiast, maar ook sceptisch. Mijn wenkbrauwen hebben namelijk best wat gaten waar helemaal geen haartjes zitten en ik ben benieuwd wat ik daar met dit product van kan maken.

Het effect

Links draag ik niks, op de rechter foto heb ik voorzichtig twee laagjes Wonder’Full Brow in de kleur Blonde aangebracht.

Wonder'Full Brow

Hier nog beide wenkbrauwen met het product aangebracht.

Wonder'Full Brow

Eindoordeel

Ik vind het een fijn product, maar heb ook wel wat “maren”. Het borsteltje is fijn en werkt inderdaad makkelijk en precies. De kleur vind ik mooi en er komt ook precies genoeg van het borsteltje af. Het effect is subtiel en natuurlijk. Echter vind ik het effect niet héél precies. Ik hoef zelf niet per se van die fleeky strakke wenkbrauwen maar mocht je die wel willen; dan is dit niet jouw product, tenzij je van jezelf al hele nette volle wenkbrauwen hebt. Ook moet je als je het product wilt opbouwen een beetje voorzichtig zijn dat je geen plakkaat creëert. Wonder’Full Brow blijft inderdaad prima zitten, vlekt niet en overleeft ook een dagje strand wel. Ik vind ‘m hierdoor perfect voor op vakantie; makkelijk, snel en een naturel maar lang houdend effect. Wonder’Full Brow is voor €9,99 te koop bij diverse drogisten. Momenteel heeft bol.com een aanbieding waarbij je maar €5,99 betaalt.

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Oh, ja wenkies! Hou op schei uit, kocht laatst een Max Factor potloodje met fibers… wat een drama!
  Dit ziet er 10x beter uit.

  mei 28, 2019 at 5:04 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaaa wenkbrauwen blijven lastig he!

   mei 28, 2019 at 9:19 pm Reply
 • Marloes

  Hmm, ben nog niet helemaal overtuigd na het lezen van jouw review… Je hebt wederom prachtige foto’s gemaakt!

  mei 29, 2019 at 12:12 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaa het is echt net waar je naar op zoek bent he! En dankjewel <3

   mei 29, 2019 at 12:14 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.