zakelijke ideeën

Business | Zakelijke dingen die ik nog wil doen

mei 17, 2021

Mijn bedrijf loopt gelukkig ontzettend goed en ik ben elke dag dankbaar dat ik zo´n ontzettend leuke baan heb. Mijn hoofd draait overuren en ik heb talloze zakelijke ideeën die ik ooit nog een keer wil uitvoeren. In dit artikel geef ik je een kijkje in mijn hoofd en deel ik een aantal van de plannen en dromen die ik heb.

Een magazine maken

Een magazine maken lijkt me ontzettend tof. Ik hou van digitale media maar het is toch geweldig om een keer een mooi papieren Blog Academy magazine te maken vol tips rondom bloggen, Instagram en online ondernemen? Lijkt me geweldig om vorm te geven en ik zie het al helemaal voor me! Ik blog met heel veel plezier maar een echt magazine blijft toch iets magisch hebben vind ik altijd.

Een nieuwe website voor mijn diensten

Mijn diensten staan eigenlijk een beetje op de achtergrond op mijn blog terwijl ze het grootste gedeelte van mijn inkomsten vormen, zonde vind ik. Aankomende week ga ik met mijn host aan de slag met een mooie nieuwe website speciaal voor mijn diensten. Natuurlijk kun je hier op mijn blog dan nog steeds lezen wat ik allemaal voor je kan betekenen maar de nieuwe site zal volledig in het teken staan van alles wat ik aanbiedt rondom online groeien. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en kan niet wachten om ´m aan jullie te gaan laten zien!

Op een braderie staan

Met veel plezier run ik mijn webshop Mira Sells vanuit mijn kantoor aan huis. Het lijkt me echter ook ontzettend leuk om, als de wereld weer wat normaler is, gezellig op een braderie te gaan staan met mijn sieraden. Het lijkt me tof om mijn mooie collecties in het echt aan iedereen te kunnen laten zien en winkeltje spelen voor volwassenen, is toch geweldig?

Een nieuw kantoor

We wonen in een fijne eengezinswoning met in principe genoeg ruimte voor ons tweetjes. Mijn kantoor begint echter wel een beetje uit zijn voegen te barsten, zeker met de webshop er bij. Ik wil heel graag de zolder verbouwen en daar een groot kantoor van maken waar ik fijn kan werken en al mijn spullen kwijt kan. Dit is zeker een plan dat uitgevoerd gaat worden. We zijn momenteel druk bezig met andere delen van ons huis verbouwen maar daarna komt de zolder aan de beurt en hoop ik mijn droomkantoor te gaan maken!

Tot slot

Elke dag komen er wel nieuwe ideeën mijn hoofd binnen en de een blijft langer hangen dan de ander. Ik vind het heerlijk om altijd inspiratie te hebben en krijg mega veel energie van nieuwe projecten. Ik heb wel geleerd om niet 67483939 nieuwe dingen tegelijk te doen omdat dat ten eerste ten koste gaat van de kwaliteit en ten tweede niet goed is voor mijn rust. Veel nieuwe ideeën dus maar ik ga ze op een rustig tempo uitwerken en uitvoeren. Aan iedereen die ook leuke ideeën heeft maar ze nog niet durft uit te voeren wil ik zeggen: gewoon beginnen, je leert het onderweg wel. Uiteraard sta ik ook met mijn diensten altijd voor je klaar om je te begeleiden en te supporten bij het opzetten van een nieuw project!

Heb jij nog leuke zakelijke ideeën die je met me wilt delen?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Yaika

  Ah wat een toffe ideeën! Ik word er ook helemaal enthousiast van :). Een magazine maken lijkt me ook enorm leuk. Het heeft inderdaad iets speciaals.

  mei 17, 2021 at 5:48 pm Reply
 • Michelle Kaiser

  Oh dit klinkt wel heel goed zeg. Ik snap het ook wel moet ik zeggen, want zelf ben ik ook altijd bezig met nieuwe dingen (tot irritatie van mijn volgers hahaha) en dat gaat niet altijd goed, maar ik vind het wel heel leuk. Nieuwe dingen zijn leuk en spannend maar vooral leerzaam. Dus hey waarom niet. En dat magazine ga jij krijgen, 100% zeker. En op de braderie? 100% ook zeker! Succes Mira

  mei 17, 2021 at 7:20 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.