Instagram Slider

Hulp nodig?

Je bent hier wellicht omdat je hulp nodig hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help je met verschillende vragen en ¨problemen¨ waar je als blogger/ondernemer/influencer tegenaan loopt. Omdat ik dagelijks heel veel vragen krijg van andere bloggers, influencers en bedrijven, heb ik besloten mijn diensten aan te gaan bieden. Ik vind het fantastisch om iedereen te helpen, maar als ik het goed wil doen kost dat tijd, heel veel tijd. Ik vind het ontzettend leuk om jou verder te helpen en probeer dat voor schappelijke tarieven op verschillende manieren te doen. Zo ben ik in te huren als virtual assistant en bied ik diverse pakketten aan om jouw bedrijf of social media te boosten!

Waarom ik je kan helpen

Ongeveer 8 jaar geleden begon ik met bloggen als hobby. Ik ontwikkelde mijn blog met de jaren en maakte er uiteindelijk mijn bedrijf en fulltime baan van. De afgelopen jaren merkte ik dat steeds meer mensen me om advies begonnen te vragen. Ik begon met het schrijven van Blog Academy artikelen, waarbij ik uitleg geef over algemene onderwerpen. Toch kreeg ik nog steeds veel persoonlijke vragen of mensen die wilden dat ik hun account bekeek en naar aanleiding daarvan advies gaf. Het assisteren, helpen en advies geven, bleek me op het lijf geschreven. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen het optimale uit hun accounts te halen en merk dat mijn hulp gewaardeerd wordt. Ik heb een persoonlijke en directe benadering en neem voor iedereen en elke vraag de tijd. Ook eerlijkheid vind ik belangrijk, als ik je niet kan helpen met iets, zal ik dat altijd aangeven. Ik heb de afgelopen 8 jaar geleerd door te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit is dan ook iets wat ik al mijn klanten meegeef; door te doen, leer je het snelst en als je het niet probeert, lukt het sowieso niet.

Optie 1: Online Groeiprogramma

Tijdens het Online Groeiprogramma gaan we uitgebreid kijken naar jouw blog of Instagram. Ik doe een uitgebreide scan waarbij ik kijk naar je verbeterpunten en hoe ik denk dat jij het meeste uit je platform kunt halen. Tijdens het programma hebben we nauw contact, zodat jij in twee weken flinke stappen kunt maken! Het Groeiprogramma heeft een aantal vaste onderwerpen maar is bovenal ook persoonlijk, de tips en antwoorden die je van me krijgt, zijn afgestemd op jouw vragen en behoeftes. Je kunt in mijn programma onder andere het volgende verwachten:

 • Persoonlijk (online) startgesprek waarbij we alles bespreken waar jij tegenaan loopt. Je kunt hier al je behoeftes uitspreken en mocht ik je niet kunnen helpen, geef ik dat aan. Je hoeft dan uiteraard geen kosten te betalen.
 • Zeer uitgebreide scan van jouw pagina.
 • Persoonlijke feedback met daarop afgestemde tips & tricks. Op papier, zodat je het rustig kunt nalezen.
 • Halfway there gesprek waarbij we afstemmen hoe het met de tips & tricks gaat en ik je weer een aantal stappen verder help.
 • Regelmatige contactmomenten en de mogelijkheid tot vragen.
 • Evaluatiegesprek.

Na het Groeiprogramma heb je voldoende handvatten om je blog of Instagram een niveau hoger te tillen. Ik geef je heel veel praktische tips waarmee je écht aan de slag kunt en verder kunt met de punten waarop je vast liep. De kosten van het programma bedragen €350 (excl. BTW). Als je uitgebreide informatie wilt, kun je mailen naar info@miratells.nl. Het Groeiprogramma aanschaffen kan via de webshop, je krijgt dan eerst een automatische bevestigingsmail. Binnen 1 werkdag neem ik contact met op om een startdatum te plannen.

Optie 2: Adviesgesprek

Als je geen programma van twee weken wilt volgen maar wel wat hulp nodig hebt, is het adviesgesprek wellicht wat voor jou. In dit gesprek kun je mij alles vragen en krijg je ook direct antwoord. Na afloop van het gesprek maak ik een document voor je waarin je alle tips nog eens na kunt lezen en ik op een aantal vragen dieper in ga dan telefonisch kan.

 • Telefonisch of digitaal gesprek van 45 minuten.
 • In dit gesprek kun je al je vragen stellen en kijk ik live mee naar je account of website.
 • Na het gesprek zet ik persoonlijk afgestemde tips en zaken die we besproken hebben op papier, dit krijg je per mail.
 • Na het gesprek ben ik uiteraard nog te bereiken voor vragen die we besproken hebben of zaken die uit mijn tips misschien onduidelijk zijn.

Na het Adviesgesprek heb je een antwoord op je vragen omtrent bloggen, ondernemen of Instagram. Je hebt een praktisch document waarin je je persoonlijke tips nog eens kunt nalezen. De kosten van een adviesgesprek bedragen €75 Voor een eventueel tweede aanvullend gesprek betaal je €50 (prijzen zijn excl. BTW).

Optie 3: Hashtagscan

Aller informatie en tarieven vind je hier!

Optie 4: Social media beheer

Engagement is belangrijker dan ooit, helaas kost dit erg veel tijd. Veel ondernemers hebben wel de tijd om wat te posten, maar niet om te investeren in engagement. Door actief te reageren en liken bij anderen, kun je het algoritme van Instagram positief beïnvloeden. Hierdoor zal je account meer mensen bereiken met als gevolg meer bekendheid en groei. Ik neem deze tijdrovende klus graag van je over zodat je zonder tijd te investeren, toch je account kunt boosten. Deze taken kan ik onder andere van je overnemen:

 • Aangeleverde content plaatsen.
 • In overleg content creëren.
 • Reageren op reacties.
 • Reageren en liken bij andere relevante accounts.
 • Snel reageren is een must op Instagram. Ik heb een flexibel schema waardoor ik vrijwel altijd direct aan de slag kan zodra jouw post online staat.

Tarieven op aanvraag.

Optie 5: Virtual assistant

Als je bepaalde online taken uit handen wilt geven, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je als virtual assistant onder andere helpen bij de volgende taken:

 • E-mail.
 • SEO-proof maken van teksten, zodat jouw site nóg beter gevonden gaat worden via Google.
 • Social media beheer.
 • Facturatie.
 • Andere taken naar wens.

Iedereen wil toch graag bezig zijn met zijn of haar vakgebied en niet met overige taken als administratie of het optimaliseren van je website? Een virtual assistant is ideaal om te helpen bij taken die je liever niet doet. Neem vooral contact op om je wensen te bespreken. Tarieven zijn op aanvraag.

Neem vooral contact met me op als jij hulp nodig hebt bij je blog, bedrijf of Instagram. Je mag ook altijd mailen of een belafspraak maken voor een gratis intake!