Hulp nodig?

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website waarop ik mijn verschillende diensten ga aanbieden en zie je hieronder enkel een korte introductie en het Adviesgesprek. Wil je voor die nieuwe pagina online staat eens digitaal praten over wat ik voor je kan betekenen, over het Adviesgesprek of over mijn Halfjaar Traject? Stuur dan gerust, altijd vrijblijvend, een mailtje naar info@miraennen.nl.

Waarom ik je kan helpen

Zo’n 10 jaar geleden begon ik met bloggen als hobby. Ik ontwikkelde mijn blog met de jaren en maakte er uiteindelijk mijn bedrijf en fulltime baan van. De afgelopen jaren merkte ik dat steeds meer mensen me om advies begonnen te vragen. Ik begon met het schrijven van Blog Academy artikelen, waarbij ik uitleg geef over algemene onderwerpen. Toch kreeg ik nog steeds veel persoonlijke vragen of mensen die wilden dat ik hun account bekeek en naar aanleiding daarvan advies gaf. Het assisteren, helpen en advies geven, bleek me op het lijf geschreven. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen het optimale uit hun account of website te halen en merk dat mijn hulp gewaardeerd wordt. Ik heb een persoonlijke en directe benadering en neem voor iedereen en elke vraag de tijd. Ook eerlijkheid vind ik belangrijk, als ik je niet kan helpen met iets, zal ik dat altijd aangeven. Ik heb de afgelopen 10 jaar geleerd door te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit is dan ook iets wat ik al mijn klanten meegeef; door te doen, leer je het snelst en als je het niet probeert, lukt het sowieso niet.

Adviesgesprek

Als je geen uitgebreid traject wilt maar wat snelle hulp nodig hebt, is het Adviesgesprek wellicht wat voor jou. In dit gesprek kun je mij alles vragen en krijg je ook direct antwoord. Na afloop van het gesprek maak ik een document voor je waarin je alle tips nog eens na kunt lezen en ik op een aantal vragen dieper in ga dan telefonisch kan.

  • Telefonisch of digitaal gesprek van 45 minuten.
  • In dit gesprek kun je al je vragen stellen en kijk ik live mee naar je account of website.
  • In dit gesprek beantwoord ik snelle concrete vragen, geen uitzoekvragen.
  • Na het gesprek zet ik persoonlijk afgestemde tips en zaken die we besproken hebben indien gewenst op papier, dit krijg je per mail.
  • Na het gesprek ben ik uiteraard nog te bereiken voor vragen die we besproken hebben of zaken die uit mijn tips misschien onduidelijk zijn.

Na het Adviesgesprek heb je een antwoord op je vragen omtrent bloggen, ondernemen of Instagram. Je hebt een praktisch document waarin je je persoonlijke tips nog eens kunt nalezen. De kosten van een adviesgesprek bedragen €75 Voor een eventueel tweede aanvullend gesprek betaal je €50 (prijzen zijn excl. BTW). Kies je na het Adviesgesprek voor een aanvullend traject? Dan krijg je je aankoopbedrag van het Adviesgesprek terug.