zomer

Lifestyle | Mijn zomer essentials

augustus 11, 2020

Het is eindelijk zomer; mijn favoriete seizoen. Ik ben dan ook dolblij met dit heerlijke weer, heb in augustus een weekje vrij en deel in dit artikel graag mijn zomer essentials.

Luchtige kleding

Vroeger had ik flink ondergewicht en stonde wijde luchtige dingen heel stom; ik voelde me daar totaal niet prettig in. Inmiddels zijn we heel wat kilo´s verder en kan ik ineens allerlei leuke dingen aan die me vroeger niet stonden. Ik heb dan ook heerlijk geshopt voor luchtige jurkjes, maxi rokken en wijde dingen. Wijde kleding in een lekker dun stofje vind ik heerlijk in de zomer.

Goede zonnebrand

Ik lig graag in de zon te bakken en vind het mooi om lekker bruin te worden. Uiteraard vind ik het ook belangrijk om me goed in te smeren want ik wil niet verbranden. Een zonnebrand vind ik fijn als ´ie niet te dik is, niet plakt, lekker ruikt en bij voorkeur in sprayvorm is. Oja, waterproof is ook belangrijk want ik neem graag een duik in het water. De zonnebrand van Biodermal is al een aantal jaar favoriet; die geeft me een mooie kleur en beschermt goed. Je bestelt ´m makkelijk online bij Douglas.

Een goed boek

Op een zomerse vrije dag trek ik me graag terug op het tuinbed; daar staat een boom boven dus er is altijd half zon en half schaduw. In de zomer neem ik ook altijd meer tijd om te lezen en een fijn boek is dan ook onmisbaar deze dagen.

Slippers

Het liefst loop ik in de zomer 24/7 op blote voeten. Nu kan dat thuis natuurlijk wel maar als ik ergens heen ga, is het wel zo handig om wat aan mijn voeten te doen. Schoenen raak ik vrijwel niet aan tot oktober; ik leef op mijn slippers.

Rode nagellak

In de zomer lak ik mijn teennagels graag gezellig rood; niet te fel, niet te oranje maar gewoon een leuke rode tint. Ik vind het een zomers gevoel geven en mooi verzorgd staan.

Een zonnebril

Tot twee jaar geleden droeg ik nooit een zonnebril, zelfs niet op vakantie of op het strand. Hoe ik dat deed weet ik echt niet want inmiddels zit ik vastgeplakt aan mijn zonnebril. Het geeft mijn ogen rust, vermindert het felle licht en qua prikkels vind ik het ook altijd lekker.

Waterproof mascara

Een volle laag make-up draag ik in de zomer zelden; dat vind ik zo oncomfortabel. Om er toch een beetje wakker uit te zien, draag ik wel regelmatig mascara en dan het liefst waterproof. Zo blijft alles bij zweten fijn op zijn plek en ben ik ook niet direct een panda als ik gezwommen heb.

Wat zijn jouw zomer essentials?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.