Lente

Lifestyle | Mijn plannen voor de lente

januari 24, 2019

Nu ik dit type, is heel Nederland bedolven onder een wit laagje sneeuw. Erg mooi om te zien maar stiekem denk ik al aan de lente. Ik kan niet wachten tot de zon weer warmer wordt en het uitnodigt om lekker naar buiten te gaan. In dit artikel deel ik mijn plannen voor de lente met je!

Tiny House

Ergens in mei hebben we een paar dagen een héél tof huisje geboekt. Een kleine cabine mét hot tub in een bosrijke omgeving. Ik kijk er enorm naar uit en smelt nu al weg bij de prachtige foto´s van het huisje op Instagram. Het is de bedoeling om wat content te gaan maken maar ook om lekker veel te lezen, spelletjes te doen en uit te rusten.

Lisse

Vorig jaar zag ik voor het eerst de bloemenvelden in Lisse en ik was zeer onder de indruk. Echt indrukwekkend om te zien en dit voorjaar wil ik zeker nog een keer gaan kijken.

De tuin

Lente betekent dat ik meer in de tuin ben en dat tuinieren een must is. Het is dan ook het ideale moment om klusjes te doen die in de winter geen optie zijn. Zo zou ik graag onze tuin laten bestraten, de tegels liggen volledig scheef. Zelf doen lijkt me niet verstandig en ook vrij saai, ik schakel liever professionals in. Het lijkt me prachtig om een strak terras te hebben en de prijzen vallen me mee. Mocht je ook plannen hebben, prijzen vind je makkelijk online: offerte bestraten. Het achterste stuk van onze tuin is gras en grind en vergt best wat onderhoud. Dit hebben we in de herfst al flink onder handen genomen dus dat is nu een kwestie van bijhouden. Verder wil ik graag weer een klein moestuintje voor mijn plantjes en haal ik mijn chillbed van zolder zodra de zon zich laat zien!

Hardlopen

Oké, ik wil niet in de lente pas gaan hardlopen want van uitstel komt afstel. Ik hoop vooral dat ik in de lente wat meer plezier krijg in het rennen omdat het dan niet zo vreselijk koud is. Hoe warm ik me nu ook aankleed, ik krijg altijd zo´n koud gezicht en dat vind ik niet prettig tijdens het sporten.

Een vakantie boeken

Hopelijk al eerder, maar uiterlijk dit voorjaar wil onze zomervakantie gaan boeken. In principe hebben we nu dezelfde plek als vorig jaar op het oog maar er moeten nog wat praktische zaken geregeld worden. Vorig jaar zaten we in een (echt prima) stacaravan aan de Franse kust voor nog geen €200 per week. De caravan was schoon, nieuw en best ruim, de camping rustig en de omgeving mega fijn. Ik vind het eigenlijk wel prima en kijk er enorm naar uit om aan de vakantie voorpret te gaan beginnen.

Alpacas knuffelen

Het staat al een tijdje op mijn lijstje maar rond mijn verjaardag (in maart) wil ik dan toch echt mijn hoofd nestelen in de wollige vacht van een alpaca. In Lemelerveld kun je een high tea doen tussen de alpaca´s en dat lijkt me echt een van de leukste activiteiten ever.

En verder?

Verder hoop ik vooral dat mijn gezondheid met het weer ook wat bij gaat trekken en dat we een zonnige lente krijgen. Ik ben heel benieuwd of jullie stiekem al lente plannen hebben en natuurlijk of er tips zijn.

Wat moet ik echt gaan doen deze lente?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Danique

    Oooh ik wil met je mee alpaca’s knuffelen! ? leuke plannen voor de rest van de lente ook!

    januari 28, 2019 at 8:35 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.