lekkere tosti

Lifestyle | Lekkere tosti inspiratie nodig? Hier heb je 5 varianten!

oktober 30, 2020

Tosti´s zijn altijd goed en vervelen wat mij betreft nooit. In dit artikel deel ik 5 lekkere tosti variaties met je. Kleine sidenote: sommige tosti´s zijn met vlees, dit is uiteraard makkelijk te vervangen voor een vegetarisch product. Voor de veganisten onder ons wordt het ietsje lastiger maar experimenteer vooral met veganistische kaas.

Tosti geitenkaas en blauwe bessen

Deze tosti vind ik het lekkerst met donker brood, dat smaakt goed bij de zoete smaken. Doe wat geitenkaas en blauwe bessen (niet teveel i.v.m vocht) op je tosti, wat honing er bij en hij kan tussen het tosti apparaat. Een vrij intense tosti door de combinatie van zoete ingrediënten maar wel een hele lekkere!

Tosti frikandel speciaal

Frikandel speciaal is lekker in alle variaties, toch? Ik maak de (vega) frikandel altijd even klaar in de airfryer of pan en snij ´m daarna in plakjes. Ik beleg vervolgens mijn boterham met plakjes frikandel, curry en gesneden uitjes. De mayonaise vind ik lekkerder om na het toasten toe te voegen maar die kun je in principe ook al voor het warm maken op je brood doen. Deze tosti eet ik zelf zonder kaas maar je kunt naar smaak altijd een plakje toevoegen.

Mexicaanse tosti

Een flink vullende tosti die ik het liefst eet tussen flinke plakken wit brood. Bak wat (vega) gehakt en meng het met mais, zwarte bonen en salsa of pastasaus. Dit mengsel deponeer je vervolgens op je brood. Top het af met wat nacho´s en een plakje cheddar kaas en je bent klaar om ´m te gaan toasten. De warme tosti dip ik vervolgens het liefst in guacamole en zure room: perfect.

Pikante tosti

Bak wat gehakt en smeer ondertussen een laagje sambal op je, bij voorkeur witte, boterham. Het gehakt deponeer je op je brood en top je af met een lekkere plak kaas. Simpel, pittig en altijd goed.

Tosti kalkoen

Neem een plakje kalkoenfilet, kaas én cocktailsaus en beleg hier een goede boterham mee. Eventjes in het tosti ijzer en je hebt een hele lekkere snack! Eet je geen vlees? Dan is deze ook erg lekker met vegetarische boterhamworst!

Hoe eet jij je tosti het liefst?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.