makkelijke pasta

Food | Recept voor de makkelijkste pasta ever

september 29, 2020

In dit artikel deel ik mijn recept voor de meest makkelijke pasta ooit. Ik durf het eigenlijk zelfs geen recept te noemen aangezien je vrijwel niks hoeft te doen. Is het dan niet saai qua smaak? Absoluut niet! Ook geen zin om uitgebreid te koken vanavond? Lees dan verder.

Makkelijke pasta

Als student at ik soms wel 7 keer per week dit soort maaltijden. Dat is niet helemaal de bedoeling en gelukkig inmiddels ook niet meer zo maar toch is er elke week weer zo´n dag dat ik totaal geen zin hebt om te koken en ook niks wil bestellen. Een extreem makkelijke pasta waarmee je toch wat fatsoenlijks binnenkrijgt aan voedingsstoffen en vitaminen, biedt dan uitkomst. Natuurlijk moet het niet alleen makkelijk zijn maar ook lekker en ik kan je absoluut beloven dat dit een heerlijke pasta gaat worden.

Food Fellows

Voor deze makkelijke pasta maak ik gebruik van de Food Fellows EASY Pasta Sauce. Food Fellows is een groep vrienden die houden van lekker eten en sauzen maken van duurzaam geteelde groenten. Deze sauzen zijn volledig natuurlijk, bevatten voor meer dan de helft groenten en weinig zout, suiker en vet. Ideale duurzame producten om het allemaal makkelijk te maken in de keuken maar ook lekker en voedzaam.

makkelijke pasta

Food Fellows EASY Tomato Base €1,69

Deze basis tomatensaus is ideaal als basis voor soep, pizza of saus. Je kunt er doorheen doet wat je wilt en hebt zo een basis die een ontzettend smaakvol is en vrijwel geen zooi bevat. Ik heb deze zelf nog niet gebruikt maar wil van het weekend een lekkere pizza gaan maken. Via stories zal ik jullie op de hoogte houden van de pizza en of ik nog wat aan de saus toe ga voegen.

makkelijke pasta

Food Fellows EASY Pasta Sauce €2,49

Voor het gerecht in dit artikel gebruik ik de Food Fellows EASY Pasta Sauce en dat is toch wel een concept waar ik fan van ben. De saus is al klaar en je hoeft er helemaal niks meer aan toe te voegen voor een goede pasta of lasagne. Uiteraard kun je er naar smaak nog groenten of bijvoorbeeld gehakt door doen maar dat vind ik zelf niet nodig.

makkelijke pasta

Zo maak je het klaar

Kook je pasta naar wens, alle soorten zijn prima. Als je je afvraagt waarom mijn spaghetti er een beetje gek uitziet; het is glutenvrije spaghetti. Warm de saus op in een pannetje en giet het over de pasta die je inmiddels in een diep bord hebt gelegd. Even aftoppen met peper, zout en eventueel kaas of wat verse kruiden en je pasta is klaar. Simpel, mega smaakvol en ook nog eens gezond. Nu ben ik niet per se extreem bezig met heel gezond eten maar probeer ik wel weg te blijven van te veel friet halen en sushi bestellen omdat het ten eerste veel geld kost en ten tweede voel ik me fitter als ik wat gezonder eet.

Tot slot

Makkelijk gerecht dat hier zeker om de week wel terug komt. Het is binnen 10 minuten klaar en je hoeft alleen maar dingen warm te maken; daar houdt deze luie kok van. De sauzen van Food Fellows zijn te koop bij Plus en te vinden tussen de tomaten óf in de koeling waar de poffertjes en het pizzadeeg liggen.

Heb jij ook zo´n standaard makkelijk recept voor luie dagen?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.