jackpot tamara straatman

Blog | Jackpot – Tamara Straatman boekreview + korting!

november 23, 2021

Als je mij al wat langer volgt, weet je wellicht dat ik inmiddels ruim een jaar bezig ben met positiviteit en mijn mindset. Ik heb mogen ervaren dat positief denken en een positieve mindset me enorm helpt. Ik kreeg op mijn 26e een hartinfarct en verloor daardoor veel; mijn werk, mijn studie, het gros van mijn vrienden en mijn vrijheid. Het leverde me echter ook iets heel moois op; een goedlopend bedrijf waar ik met veel plezier elke dag in werk. Ik merkte dat het me hielp om te kijken naar wat wel mogelijk was en niet te veel te piekeren over alles wat ik kwijt was en dat zorgde ervoor dat ik een fijne online onderneming op kon zetten. Dit artikel gaat echter niet over mij maar over een boek: Jackpot van Tamara Straatman. In haar boek deelt ze haar verhaal en laat ze zien waar ik het zo mee eens ben: je hebt niet altijd invloed op wat je meemaakt maar wel op hoe je er mee omgaat.

Jackpot – Tamara Straatman

In Jackpot deelt Tamara haar verhaal over haar rotte jeugd en valse start. Haar jeugd is onveilig met onder andere alcohol, psychische problemen en misbruik. Op een gegeven moment besluit Tamara, na een verbroken relatie, dat ze het roer om wilt gooien en zelf keuzes moet gaan maken die haar uit die negatieve cirkel gaan trekken. Ze gaat in therapie, leert vertrouwen op haar intuïtie en gaat keihard aan de slag met zichzelf. Ze komt in aanraking met NLP coaching en draait haar leven 360 graden om. Uiteindelijk wint ze ook nog de jackpot van 10 miljoen met haar staatslot. Een geweldig bedrag waarmee ze ontzettend veel vrijheid krijgt maar ook een bedrag dat laat zien dat echte rijkdom niet per definitie in geld zit.

Haar verhaal

Het verhaal van Tamara is heftig. Ze vertelt gedetailleerd over verschillende gebeurtenissen en situaties. Dat is soms wat langdradig maar zorgt er ook voor dat je je bijna in de situatie waant. Je kan je goed inleven en ze reflecteert erg goed op wat het met haar doet, hierdoor groei je als het ware met Tamara mee wanneer je vordert in het boek. De vragen die je aan het einde van elk hoofdstuk vindt, maken dat je zelf ook gaat nadenken over situaties en over je eigen keuzes daarin. Haar verhaal begint rot maar laat absoluut zien hoeveel invloed je zelf hebt. Positief denken en de juiste keuzes maken is uiteraard niet zaligmakend; soms heb je ook gewoon pech. Echter heb je ontzettend veel invloed met je mindset en de keuzes die daaruit voorkomen. Een goede mindset sleept je door lastige situaties heen en maakt ontzettend veel mogelijk; Tamara laat dat met haar verhaal absoluut zien.

Mijn mening

Zoals ik hier boven aangaf, vind ik het boek soms wat langdradig door de vele details, dit is echter uiteraard mijn persoonlijke voorkeur. Ik kan me erg makkelijk inleven in situaties maar als je dat wat minder hebt, lezen die details juist erg fijn. De opbouw van het boek vind ik erg goed. Je wordt op een logische en begrijpelijke manier meegenomen in het verhaal van Tamara en gaat echt met haar meeleven. De reflecterende vragen aan het einde van de hoofdstukken vind ik heel fijn; ze maken dat je gaat nadenken over je eigen leven en dat je de keuzes van Tamara beter begrijpt. Het grootste pluspunt van het boek vind ik dat ze absoluut laat zien wat ik al eerder aangaf: je hebt niet altijd invloed op wat je meemaakt maar wel op hoe je er mee omgaat. Iets wat ik absoluut zelf in positieve zin heb ervaren en anderen ook gun.

Jackpot – Tamara Straatman: Cadeautip

Jackpot is absoluut een top boek om iemand cadeau te doen deze feestdagen. Je geeft niet alleen leesplezier maar ook inspiratie, een duwtje in de rug en wellicht een levens veranderend inzicht. Speciaal voor jullie heeft Tamara een leuke actie als je het boek voor €26,99 bij haar business ‘Stribe’ bestelt. Je krijgt dan leuke extra’s en een gesigneerd exemplaar maar er is meer. Wil je iemand helemaal onderdompelen in de wereld van mindset, geluk, gezondheid en succes? Geeft dan het boek cadeau in combinatie met de 21-daagse succes challenge, deze kost nu €44,99 in plaats van €127. In deze challenge ga je aan de slag met falen, uitstelgedrag, schaamte, nieuwe inzichten en meer. Een heel mooi kerstcadeau waar iemand de rest van zijn leven plezier van kan hebben.

Het boek en de combi deal zijn te bestellen via deze link, voor de actie kun je de code MIRATELLS gebruiken. Deze code is geldig tot 31-12-2021.

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.