helpen

Blog | Mag ik jou helpen?

oktober 25, 2021

Vind jij in je eentje ondernemen soms lastig of wil je online geld gaan verdienen maar zit je met veel vragen? Dan is mijn halfjaar traject wellicht iets voor jou. In dit artikel vertel ik iets meer over het halfjaar traject, hoe ik je kan helpen én deel ik hoe je ‘m terug kunt verdienen.

Online ondernemen

Online ondernemen was voor mij een keus uit nood; ik kon na mijn hartinfarct niet verder studeren, niet buitenshuis werken en kreeg geen uitkering. Ik ben dankbaar voor alle kansen die er online zijn en grijp alles met beide handen aan. Creatieve ideeën bedenken waar ik gelukkig van word én die me geld opleveren, vind ik geweldig. Ik ben dan wel noodgedwongen begonnen maar het ondernemen ligt me enorm en ik ben dolblij dat ik hier iedere dag mee bezig mag zijn. Online ondernemen is mijn fulltime baan en ik kan er met gemak mijn rekeningen mee betalen; iets waar ik dankbaar voor maar ook trots op ben. Ik vind het fantastisch om anderen te helpen, die spark over te dragen en jou net zo blij te maken met je onderneming als ik!

Mijn halfjaar traject

Een halfjaar lang ben ik wekelijks jouw online cheerleader en mag je me alles vragen rondom online ondernemen, bloggen, online geld verdienen en Social Media.

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe ga ik geld verdienen met mijn blog?
  • Hoe zet ik een winstgevende webshop op?
  • Hoe verbeter ik mijn Instagram?
  • Hoe bedenk en lanceer ik een online product dat goed verkoopt?
  • Hoe kan ik ondernemen ondanks onzekerheid en twijfels?

En nog veel meer!  We werken aan datgene waar jij aan wilt werken. Jij mag gebruik maken van mijn jarenlange (10+ jaar) ervaring, eindeloze enthousiasme en creativiteit. Je moet het echter wel zelf doen: ik ben je cheerleader, niet je werknemer. Het halfjaar traject is dus alleen geschikt als jij op dit moment 100% gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met jouw bedrijf. Ik vind het geweldig om mee te denken over kansen, verdienmodellen en groeien maar heb van jou nodig dat je je inzet en dat je je aan je afspraken kunt houden. Is dit op dit moment lastig voor je? No hard feelings maar dan is dit traject op dit moment niet de juiste keuze.

Praktisch

Het halfjaar traject kost €2000 exclusief BTW en daarvoor krijg je 26 sessies van één uur met mij en ben ik tussen de sessies door jouw persoonlijke hulplijn via Whatsapp.
Heb je interesse of wil je even vrijblijvend kletsen over of dit wat voor jou is? Stuur een mailtje naar info@miraennen.nl.

Terugverdienen?

Mijn halfjaar traject heeft een referral programma waarmee je €200 per aangebrachte deelnemer krijgt. Leuke uitdaging om ‘m terug te verdienen. Deze bonus is alleen beschikbaar voor mensen die zelf het halfjaar traject hebben gevolgd. Ik vind het belangrijk dat je oprecht enthousiast bent over dit traject en vanuit je eigen ervaring kunt delen wat het voor jou betekent heeft. Ik geloof dat dit voor alle partijen het beste werkt.

Mag ik jou helpen? Ik zie je mailtje heel graag tegemoet!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.