Kerst

Blog | 5 dingen die ik voor kerst wil maar niet ga krijgen

november 24, 2018

Wat nou als je een hele vrijgevige familie zonder beperkt budget had? (Wie weet heb je dat wel en is dit artikel een inspiratiebron voor je.) Ik kom zeer zeker niks tekort maar ik krijg echt geen cadeaus van duizenden euro´s, iets wat ik overigens ook niet erg vind.  Ik ging eens nadenken over wat ik voor kerst zou vragen als ik zomaar alles onbeschaamd op mijn lijstje kon zetten. Heerlijke guilty pleasure om de meest luxe cadeaus te bedenken en op webshops te kijken waar je normaal niet komt.

MacBook ca. €1200
Met stipt op nummer 1 staat toch wel een MacBook. Ik ben dolblij met mijn Chromebook maar ik wil graag iets waarop ik digitaal kan illustreren. Welke variant maakt me eigenlijk niet uit, als we toch bezig zijn doe dan maar de beste.

Kitchenaid ca. €500
Altijd als ik in een kookwinkel ben waar ze Kitchenaid verkopen sta ik me rustig een halfuur te vergapen. Allereerst zijn het prachtige apparaten om te zien (waarom maken alle merken niet zulke toffe designs?) maar ook enorm praktisch en veelzijdig. Ik ken mensen die een Kitchenaid  hebben en stuk voor stuk zeggen ze allemaal dat het de kosten absoluut waard was. Wie weet dat er ooit nog wel een in huis komt dus..

Manfield Black Label Boots ca. €160
Al een paar weken bekijk ik deze schoenen dagelijks op de webshop van Manfield. Ze zijn op zich niet buitensporig duur maar toch heb ik ze (nog) niet besteld. Ik vind het best veel geld voor schoenen die ik in de verste verte niet nodig heb. Ik heb meerdere zwarte laarsjes met hak en werk de hele dag thuis zonder schoenen aan. Terwijl ik dit artikel aan het maken was ben ik even gaan kijken of er een goede aanbieding was voor Black Friday. Ze doen er 20% af, mag wel wat meer Manfield;).

Rijbewijs ca. €1500
Inmiddels heb ik nog steeds geen rijbewijs en sta ik ook echt niet te springen om zo veel geld uit te geven aan iets wat ik zo stom vind (maar het is zo handig!). Ik mag op dit moment ook niet rijden door mijn medicatie maar hypothetisch gezien zou ik ´m wel graag willen halen.

Céline Bamboo ketting ca. €150
Ik vond de bamboe letters van Céline altijd zó prachtig maar wel wat groot. Onlangs ontdekte ik dat er ook mini varianten zijn en nu ben ik verliefd. Ze zijn vrijwel overal uitverkocht maar als je goed zoekt is je letter nog wel te vinden.

Tot zo ver mijn lijstje. Niet heel uitgebreid maar ik ben allereerst niet gewend om over zulke prijzige dingen na te denken. Als ik iets duurs koop dan denk ik er vaak goed over na en ik zou niet snel ruim €100 aan een sieraad uitgeven. Ten tweede ben ik eigenlijk met alles blij en hangt de waarde van een cadeau voor mij niet af van geld. Toch leuk om hier over na te denken, ik ben benieuwd of jullie dit soort items in je hoofd hebben. Lekker cliché maar de mooiste cadeaus zijn natuurlijk onbetaalbaar: geluk, gezondheid en een gezellige kerst met fijne mensen. Doe je trouwens al mee aan mijn kerstwinactie? Je kunt een tof pakket winnen!
Wat zou jij vragen als de prijs niks uitmaakte?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Evelien

  Jaaa, en MacBook zou ik ook wel willen! Of de nieuwe iPhone. Of alle bruisballen van Lush ?

  november 25, 2018 at 9:14 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaaa vooral dat laatste haha

   november 26, 2018 at 3:05 pm Reply
 • Sarah

  Oooh, een KitchenAid zet ik elk jaar op mijn kerstlijstje op hoop van zegen. Maar helaas heeft mijn familie ook geen onbeperkt budget 😉 Haha. Dat het de (hoge) kost echt wel waard is heb ik ook al vaker gehoord. Hopelijk komt er bij ons beiden dus ooit eentje in huis. Zou leuk zijn 🙂

  november 26, 2018 at 5:12 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.