Instagram Slider

 • Ben jij een beetje sportief bezig de laatste tijd?
 • Ik probeerde de nieuwe groene KitKat en mijn review staat
 • Hoe was jullie dinsdag?
 • Pak allemaal ff een kotsbakkie want ik ga romantisch doenHet
 • Heb ik dan eindelijk d oplossing voor migraine gevonden?In het
 • TromgeroffelpadaboempatsVanaf NU is de Mira Mok voor 895 te koop
 • WINACTIE Win een Netflix giftcard twv 25 van
 • True Love
 • Roze robijnen van chocolade?Ik probeerde ze en vertel er graag
 • Er staat een nieuwe review online deze bijzondere parfum van

Blog | Win een kerstpakket!

november 21, 2018

In de zomer besloot ik een pakket weg te geven met daarin 100 beautyproducten. Daar kwamen zo veel leuke reacties op dat ik het wel weer eens tijd vond voor een nieuwe winactie. Omdat kerst steeds dichterbij komt, lijkt het me leuk om één van jullie een tof kerstpakket te gaan sturen. Dit kerstpakket ga ik vol stoppen met onder andere mooie (nieuwe) beauty items vindt, uiteraard zit er ook wat te eten in:). Lees gauw verder om te kijken hoe je kans kunt maken (heel makkelijk)!

Zo maak je kans:
– Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft dat je mee doet. Vertel ook wát jij graag in het kerstpakket zou willen vinden (wie weet wordt je wens vervuld).
– Volg mij op Instagram en laat een kerstemoji achter onder één van mijn foto´s.

Attentie: er doen nu best wat mensen mee die mij niet volgen op Instagram (of Facebook) en ook geen kerstemoji hebben achter gelaten. Dit is een vereiste om kans te maken op het pakket. 

Overige voorwaarden:
– Ik zit niet te wachten op ¨zielige verhalen¨ reacties en ga de winnaar dan ook willekeurig loten.
– Als je geen Instagram hebt, volg en reageer dan op Facebook.
– Ik kies 18 december 2018 na 18:00 een winnaar zodat ik het pakket voor kerst nog naar je kan opsturen. Mocht je op 22 december om 16:00 nog niet gereageerd hebben, dan kies ik iemand anders.
– Ik verzend het pakket met een Track & Trace code. Mocht het onverhoopt kwijt raken (of beschadigen) bij de post, dan ben ik hier niet voor aansprakelijk.
– Je kunt dit keer alleen meedoen met een postadres in Nederland.
– Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Als de winnaar iets wilt delen op social media dan repost ik dat maar anoniem blijven mag ook.

Wat zou jij graag in het kerstpakket willen zien?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

96 Comments

 • Evelien

  Oh my god, dit is echt een geweldige winactie. Beauty én eten, hemels! Ik doe er nooit aan mee, maar deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan. Wat ik heel graag erin terug zou zien… dingen van The Body Shop of Lush zijn altijd goed, maar ook onbekendere merken lijken me leuk om kennis mee te maken! <3

  november 21, 2018 at 12:02 pm Reply
 • Gaby

  Wil graag nieuwe producten proberen dus doe ik graag mee

  november 21, 2018 at 4:43 pm Reply
  • Mira Ennen

   Leuk! Vergeet je niet te reageren op Instagram of Facebook:)?

   november 22, 2018 at 10:57 am Reply
 • Lieke van Veen

  Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans op dit pakketje en ben erg benieuwd wat er in zit. Ik hoop dat er ook een bruisbal van Lush bij zit.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

  november 21, 2018 at 7:40 pm Reply
 • Anne

  Ik doe graag mee en hoop op een lippenstift waar ik probleemloos mee kan zoenen; ik heb sinds 10 dagen officieel verkering en worstel met de het luxeprobleem wel zoenen/geen lippenstift en niet zoenen/wel lippenstift. (En ik kies natuurlijk voor zoenen, want dat is toch het belangrijkst.)

  Maar, als je gewoon een tip hebt voor zo’n kiss-proof lippenstift dan hoor ik het sowieso graag!

  november 21, 2018 at 9:26 pm Reply
  • Mira Ennen

   Wat leuk, gefeliciteerd! Ik heb helaas geen goede tip voor een lippenstift die echt 100% blijft zitten. Heb je al eens een lipstain geprobeerd:)?

   november 21, 2018 at 9:58 pm Reply
   • Anne Ermens

    Oeh, lipstains! Goed idee, dankje!

    november 21, 2018 at 10:28 pm Reply
 • Sonja Van de Sande

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee!
  Mijn wens? … weet je dat ik dat zo moeilijk vind iets vragen voor mijzelf?
  Ik heb nog een mooie NYX lippenstift op mijn wishlist! En verder ben ik dankbaar voor alles. Net een klein kind!

  november 22, 2018 at 7:56 am Reply
 • Marian B

  Wat lief en super leuk! Ik ontvang nooit een kerstpakket dus het zou een leuke verrassing zijn! Een mooie goede mascara vind ik altijd fijn, op een lekkere scrub. Spannend!

  november 22, 2018 at 8:10 am Reply
  • Mira Ennen

   Leuke wensen! Vergeet je niet te reageren op Instagram of Facebook:)?

   november 22, 2018 at 10:57 am Reply
 • Ipie Oudshoorn

  Wat een super leuke winactie! Na je blog over de Love Beauty and Planet droogshampoo ben ik erg nieuwsgierig, dus zou het erg leuk vinden als deze in het kerstpakket zit.

  november 22, 2018 at 10:43 am Reply
 • Ling Choi

  Wat tof dat je een kerstpakket weggeeft. Bruisballen, geurkaarsen, geurstokjes vind ik leuk om te krijgen. Ik doe mee via Facebook.

  november 22, 2018 at 11:16 am Reply
  • Mira Ennen

   Leuk! Vergeet je geen reactie achter te laten op Facebook:)

   november 22, 2018 at 1:48 pm Reply
 • Jac

  Graag! 🎄

  november 22, 2018 at 11:50 am Reply
 • Marijke

  Ik loot graag mee, leuke actie!

  november 22, 2018 at 12:56 pm Reply
  • Mira Ennen

   Leuk! Vergeet je niet te volgen/reageren <3

   november 22, 2018 at 1:48 pm Reply
 • Gé Geurtsen

  Van een goed stuk oude kaas kan ik altijd heel blij worden als dat er ook in zit 🙂 Of een lekkere soep die je zelf nooit zo lekker krijgt 🙂

  november 22, 2018 at 12:58 pm Reply
  • Mira Ennen

   Oh heerlijk, krijg er meteen trek van! Vergeet je geen reactie achter te laten op social media:)?

   november 22, 2018 at 1:49 pm Reply
 • Nicole Claessen

  OOOH, ik ben echt dol op beauty producten. Vooral als ze lekker ruiken. Of het nu een geurtje is of lekker ruikende shampoo of een heerlijk ruikend crèmepje. Als mijn neus er blij van wordt, dan ben ik ook gelukkig :D.

  november 22, 2018 at 2:55 pm Reply
 • Tamara

  Heerlijk een fijne bruisbal of een mooie foundation!

  november 22, 2018 at 9:22 pm Reply
 • Kimberly

  Leuke actie!:)
  We hebben net een nieuw huis gekocht met een geweldig 5 pits fornuis en een grote oven. In mij vrije tijd sta ik dan ook graag in de keuken!
  Keukenspullen, eten of recepten… alles wat met eten te maken heeft is altijd welkom: zoet, hartig, gezond…ik lust alles!
  Wie houd er nou niet van eten? 🙂

  november 23, 2018 at 11:11 am Reply
 • Kimberly

  We hebben net een nieuw huisje gekocht met een heerlijk 5 pits fornuis en een geweldig grote oven. In mijn vrije tijd sta ik dan ook graag in de keuken!
  Keukenspullen, eten, leuke recepten alles is welkom.
  Zoet, hartig of iets gezond..ik lust alles!
  Maar wie houd er nou niet van eten?! 🙂

  november 23, 2018 at 11:19 am Reply
 • Xaviera Jamie

  Wat mij altijd het meest verrast is altijd een parfummetje of een eau de toilette. Dat is dan ook echt alleen van mij en dat stemt me altijd blij! Verder ben ik overal blij mee want een leuk kerstpakket ontvang je niet meer net zoals vroeger. Je stond dan met zijn allen om de doos en mocht om de beurt wat uitpakken.

  november 23, 2018 at 11:47 am Reply
 • Cindy

  Yesss ik wil natuurlijk winnen!
  Waar ik heeeel happy van zou worden is een lekker gezichtsmasker die mijn huid na al die choco-truffel pepernoten weer een beetje herstelt haha!

  november 23, 2018 at 12:49 pm Reply
 • Cindy Jane

  Yesss natuurlijk wil ik dat winnen:)
  Wat ik hoop dat erin zit, is een lekker gezichtsmasker die mijn huid herstelt na al die choco-truffel pepernoten.
  Veel te lekker!

  november 23, 2018 at 12:54 pm Reply
 • S. Valk

  Omg super gaaf! Ik kijk nu al naar al die beauty items uit. Een fijne foundation, kwastjes en een moisterizer zou ik echt heel fijn vinden. En dan iets te nasjen erbij top 😀

  november 23, 2018 at 3:49 pm Reply
 • Nicky

  Een paar lekkere kerstchocolaatjes zou ik blij mee zijn als dat er ook in zit!

  november 23, 2018 at 8:15 pm Reply
 • Dionne van der Kooij

  Wauw wat een verwennerij! Mijn top 3 in een fijn kerstpakket is toch wel beauty, wellness en comfort food 😁😍 heerlijk voor wat mama tijd in de toch al drukke periode!

  november 24, 2018 at 5:49 am Reply
 • Melissaschrijft

  HEEEL erg leuk. Een mooi rode lipstick vind ik altijd erg fijn. Ik volg je ook op Instagram melissaschrijft

  november 24, 2018 at 7:49 am Reply
 • Thea

  Aaa een kerstpakket, wat leuk! Doet me denken aan vroeger als mijn vader er een kreeg van zijn werk, mijn zusje en ik zaten dan bijna in de doos om hem uit te pakken en te kijken wat er in zat. Ik doe dus graag mee. Wat ik zou willen? Net als denk ik elke vrouw ben ik altijd op zoek naar de ultieme mascara dus die zou ik er graag in willen zien en buiten beauty ben ik verzot op lezen en zou in mijn ultieme kerstpakket een boek zitten.

  november 24, 2018 at 7:58 am Reply
 • Diny Frijters

  Geweldig! Een kerstpakket krijgen is altijd dus ik doe graag mee. Ik ben met veel blij, maar ik hoop altijd stiekem dat er iets van chocolade in zit.

  november 24, 2018 at 12:26 pm Reply
 • Deborah Deb

  Wat super leuk dat we kans maken op een mooi kerstpakket! Ik zou het leuk vinden om wat make-up en body producten hier in te vinden maar vindt heel veel dingen leuk dus ik zou overal heel blij mee zijn

  november 24, 2018 at 12:46 pm Reply
 • Cheska

  Jeeeeej! Kerstpakketten zijn gewoon geweldig. Ik doe graag mee en wil niks specifieks in het pakket want ik laat me graag verassen ⛄️👸🏻

  november 24, 2018 at 3:15 pm Reply
 • Daniëlle

  Wat lief dat je weer een mooi pakket weg gaat geven! Altijd leuk een verrassing, ik doe dus graag mee! Wat ik leuk zou vinden in het kerstpakket is iets lekkers voor in bad of onder de douche om lekker op te warmen en te ontspannen na een lange, koude dag en misschien iets van chocola of van die lekkere warme sokken? Ik heb geliket en comment via Facebook!

  november 24, 2018 at 7:45 pm Reply
 • Janet

  Zooooo, wat veel reacties al! Ik doe ook mee, vind het leuk om iets te winnen en mijn mini-me houdt enorm van tutten met alles wat beauty én eten is. Net haar moeder 😂 . Wat er in mag? Alles is leuk, alleen al vanwege de verrassing. Maar een fijn chocolaatje is tof. Duimen!

  november 25, 2018 at 10:09 am Reply
 • Saskia

  Ik doe graag mee, leuk! 🙂 Hoop op een fijne mascara en droogshampoo zoiets.

  november 25, 2018 at 12:53 pm Reply
 • robin

  De kaartjes, leuk om heen te gaan denk ik!

  november 25, 2018 at 6:12 pm Reply
 • emmy

  Wat een leuke blog heb jij, vooral super toffe foto’s op je instagram! Ik hoop op zo’n tof bodyshop setje, die zien er gewoon TE vrolijk uit!

  november 26, 2018 at 7:56 pm Reply
 • Maaike Manheim

  Ik ben echt zo’n fan van verrassingpakketten en kerstpakketten, alleen een pakket vol met eten heb ik nu niet veel meer aan omdat ik glutenvrij eet. Een pakket met beauty items is daarom des te toffer. Wat ik graag erin zou zien? Een heerlijke bodyfoam met bijpassende bodycream in kerststijl. Sowieso ben ik echt verzot op verpakkingen die speciaal aangepast zijn aan kerst. Zo chique met glitters en sterren of juist lekker met dennenboompjes en zuurstokken zoals die van de bodyshop. Ik heb mijn kerstemoticon dan ook onder je instagram foto daarvan geplaatst 😀 Verder zouden een goed oogpotlood wat niet uitloopt (zucht) en een toffe mascara heel leuk zijn, of een heerlijke glitterende oogschaduw. Maar vooral gewoon de verrassing van allemaal leuke dingen uitpakken vind ik geweldig. Ik ga dan ook enorm hard duimen. Oh en mocht er toch eten in het pakket zitten wat ik niet kan eten, don’t worry er is altijd wel íemand in mijn omgeving die ik er blij mee kan maken en dingen weggeven is ook iets wat ik heel graag doe, dus komt altijd goed!

  november 26, 2018 at 8:14 pm Reply
 • Elsbeth johanne

  Een fijne gezichtscreme, warme sokken/sloffen, ‘guilty-pleasures’ (lees: chocola ofzo)…. eigenlijk zou ik met alles superblij zijn. Verrassingen zijn gewoon gaaf! 🙂
  (geen insta, Elsbeth Johanne op Facebook)

  november 26, 2018 at 10:16 pm Reply
 • Roos

  Oh wat een leuke actie! Ik als Rituals lover zou dolgraag wat van Rituals terug zien. En nu ga ik op zoek naar je Insta en een kerstemoji!

  november 27, 2018 at 11:12 am Reply
 • Jolijn

  Wat een leuke actie, ik maak graag kans !
  Altijd een leuke gelegenheid om nieuwe producten te proberen, zelf hoop ik op een product van the body shop 🙂

  november 27, 2018 at 12:03 pm Reply
 • Anita H.

  Ik doe mee!

  november 27, 2018 at 9:16 pm Reply
 • Thanja

  Ik zou graag mee willen doen! Een mooie eyeliner of oogschaduw voor de kerst lijkt me leuk 😊!

  november 28, 2018 at 7:16 pm Reply
 • Sascha_W

  Ook ik wil natuurlijk wel meedoen.. En wat ik hoop te vinden in het pakket? Ook iets voor mijn man en dochter!

  november 30, 2018 at 9:19 pm Reply
 • nina

  Ik zou graag meedoen aan deze toffe actie omdat we wel graag een kerst pakket zouden willen krijgen. Hoe leuk om een unboxing filmpje hiervan te maken. Mijn dochter doet dit zelf regelmatig en hoe leuk zou het zijn dit samen te doen. Iets leuks of lekkers voor mijn kinderen in het pakket is altijd welkom

  december 2, 2018 at 10:22 pm Reply
 • Danny

  Zou graag kans maken omdat ik de kado wil geven aan m’n moeder. Die altijd naast mij staat wanneer het nodig is. Ookal is ze erg ziek ze doet vanalles om me gelukkig te maken. Zit zelf Momenteel in een lastig situatie dus zou het fijn vinden om haar iets leuks kado te doen.

  december 4, 2018 at 5:21 am Reply
 • _xxMalouxx

  Ik doe graag mee en laat me graag verrassen 😊
  (Heb mn instagram gebruikersnaam gebruikt dat leek me makkelijk)🙈

  december 4, 2018 at 1:26 pm Reply
 • Malou

  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie en laat me graag verrassen😊
  ( Instagram naam _xxmalouxx )

  december 4, 2018 at 1:34 pm Reply
 • Bea de Rue

  Ik hoop dan op een mooie lipstick of een leuk kerst kleurtje nagellak. like op facebook voor jou

  december 4, 2018 at 6:16 pm Reply
 • Marian

  Er moet zeker een fijne bodycreme of lotion in en een lekkere winterse thee. Ik zou dit pakketje graag cadeau doen aan mijn moeder. Afgelopen maand zijn wij voor tijdelijk naar de USA verhuisd. Dat geeft een enorme afstand, en als mantelzorger was het fijn om iemand in de buurt te hebben waar je op terug kon vallen. Met dit pakketje krijgt ze toch een beetje de waardering die je als mantelzorger zeker verdiend, en ziet ze dat afstand geen probleem is om aan iemand te denken en hem of haar te verrassen

  december 5, 2018 at 1:51 am Reply
 • Angelique

  Ja ik waag graag een kans 🙂

  december 8, 2018 at 5:05 pm Reply
 • Mientje Lok

  Wauw! Wat een heerlijk pakket lijkt me dit! En wat ontzettend gul van je. een fijne bodylotion lijkt me prettig, net als een knallende lipstick!

  december 8, 2018 at 8:08 pm Reply
 • Lesley W.

  Ja ik doe heel graag mee! Dit zou echt verwennerij zijn en super benieuwd welke mooie en heerlijke producten er in het pakket zullen zitten! Ik ben zelf erg benieuwd naar de homespray of geurkaarsen van Rituals, en fan van de Snow fairy lijn (limited rond Kerst-periode) van Lush. Nu maar afwachten en duimen, je weet maar nooit!
  (Ik volg je op Instagram en heb zojuist een kerstemoji geplaatst.)
  Mooie maand en fijne dagen gewenst! Liefs 💝🍀

  december 8, 2018 at 10:01 pm Reply
 • Lodewieke Alons

  Gaaaaaf! Voor mij een fles rode wijn in t pakket en ik ben gelukkig. Voor de rest laat ik me verrassen mocht ik de winnaar zijn. Hele leuke actie zeg!

  december 8, 2018 at 11:24 pm Reply
 • Elise biezeveld

  Oeh dit is heel erg leuk! 😍 Eigenlijk heb ik niet echt een wens want dit is sowieso heel erg leuk om te winnen! Maar een aantal leuke dingen ; een geurkaars is altijd gezellig , warme sokken zijn ook altijd leuk in de winter of misschien een lekkere thee erbij! In elk geval heel erg leuk dat je dit doet 💗 Groetjes Elise

  december 9, 2018 at 10:41 am Reply
 • Elise Biezeveld

  Aah wat leuk! 😍 Eigenlijk heb ik niet echt Eem wens aangezien dit sowieso heel erg leuk is om te winnen! Maar een aantal leuke dingen ; een geurkaars is altijd leuk, of een paar warme sokken zijn altijd leuk in de winter of misschien een lekkere thee? In elk geval heel leuk dat je dit doet. Groetjes Elise 💕

  december 9, 2018 at 10:47 am Reply
 • Fransina

  Ten eerste wat een super leuke actie! 🤞🏻 Ten tweede hoop ik dat er een huidverzorgingsproduct in het pakket zit, make-up of iets eetbaars kortom vind eigenlijk alles leuk! 😜

  december 9, 2018 at 11:15 am Reply
 • Fransina

  Ten eerste wat een mega leuke winactie! 🤞🏻 Ten tweede hoop ik dat er iets van huidverzorgingsproduct in het pakket zit, make-up of iets eetbaars. Kortom ik vind alles leuk! 😜

  december 9, 2018 at 11:20 am Reply
 • Solane Klis

  Ohhh geweldig Mira! Ik zou graag de lipscrub van Lush willen zien of skincare producten aangezien ik nogal struggle met acné. Supertoffe winactie!

  december 9, 2018 at 2:03 pm Reply
 • Jara

  Ah! Leuke winactie! Ik doe zeker mee!
  Heb niet een bepaald voorkeur voor wat er in moet vind het al super leuk deze actie! Wel hou ik in de koude maand van lipverzorging!

  Groetjes!😘

  december 9, 2018 at 2:29 pm Reply
 • Ingrid Raad

  Wat een verwennerij! Een lekkere droogshampoo zal ik wel eens willen proberen, ik hoor en lees er veel goeds over, ook wat betreft volume! Lipverzorging en handverzorging = heerlijk & welkom met de winterkou.
  Make-up/ een lekker geurtje…..Het is allemaal zo leuk! Iets lekkers om mijn -15 kilo te vieren moet ook best es een x-tje kunnen! Ik laat #chocola en #nougat achter als stille hints hihi….Ik deel wel 😉

  december 9, 2018 at 11:51 pm Reply
 • jacqueline de Waal

  Wauw dat zou super leuk zijn hou van nieuwe producten.
  Altijd weer spannend.
  Heerlijke verwennerij hoor

  december 10, 2018 at 9:51 am Reply
 • elisabeth maria martina

  wat een mooi gebaar, verras me maar met dat prachtige exemplaar #duimenmaar
  lipverzorging ben ik benieuwd naar

  december 10, 2018 at 11:33 am Reply
 • Jiri Jonker

  🎄☃️❄️🦌🌲Het lijkt mij ook (jaja, niet erg origineel) top om iets van Lush te winnen! De winkel die je al van een kilometer ruikt en waar het een feest voor de ogen is om te kijken. Nu nog eens lekker uitproberen.

  december 10, 2018 at 12:31 pm Reply
 • Rebecca Hagedoorn-Remmerts

  Wat een super mooi kado om voor de kerst te mogen hebben. Ik doe graag mee. Ik gebruik zelf altijd oogpotlood en lipgloss, dus dat zal wel leuk zijn om in het pakket terug te vinden, maar ik vind eigenlijk alles leuk en fijn om te gebruiken. Ik laat me dan ook graag verrassen. Ik volg je op insta en fb en heb een kerstemoji achtergelaten 😉

  december 10, 2018 at 1:24 pm Reply
 • fokje Bakkernes

  Ja leuk ik maak graag kans op een verrassing!

  december 10, 2018 at 2:46 pm Reply
 • van erum maria louisa

  ik hou wel van een verrassing

  december 10, 2018 at 6:04 pm Reply
 • Willemijn

  Graag doe ik mee met deze leuke actie! Misschien zit er wel een lippenbalsem van Kneipp in daar ben ik benieuwd naar en die vind ik er zo leuk uitzien!

  december 10, 2018 at 6:42 pm Reply
 • Donja

  Jaaaaaahhhh… is het niet van het weer dan word ik hier wel heeeeeeeeeeel blij van hoor!
  Samen is dubbel genieten! Wil het pakket graag delen met mijn dochter Emma mocht ik zo gelukkig zijn 🙂 <3..

  december 10, 2018 at 6:53 pm Reply
 • Anita te Gussinklo

  Wat heerlijk zo’n (beauty) kerst pakket.
  Ik hoop dat er iets van Lush of Rituals in zit.

  december 10, 2018 at 7:14 pm Reply
 • Esther buiel

  Oh lekker in het kerstpakket een doosje toffifee die zijn zo lekker. En als beauty product iets van rituals of kneip body lotion!!

  december 10, 2018 at 10:04 pm Reply
 • Charmaine

  Ik doe graag mee! Met producten van Rituals kan je mij altijd blij maken. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in zit. 🙂

  december 10, 2018 at 11:28 pm Reply
 • Priscilla

  Beauty producten zijn altijd heel erg leuk om te krijgen, zeker als het een verrassing is wat je krijgt (Ik zoek nog een mooie rode lippenstift) – maar wat ik écht graag zou willen is chocolade (helpt goed tegen de kerststress hihi)

  december 10, 2018 at 11:41 pm Reply
 • Anouck

  Oeeehhh leuke actie!
  Ik zou graag nieuwe lippenstift willen!

  december 11, 2018 at 10:03 am Reply
 • Diana Otten

  Ik doe graag mee aan deze actie en ik ben dol op verrassingen dus laat me dan ook graag verrassen!

  december 11, 2018 at 11:41 am Reply
 • Diana Otten

  Ik doe graag mee aan deze actie en ik ben dol op verrassingen dus laat me dan ook graag verrassen!

  december 11, 2018 at 11:41 am Reply
 • sabrina

  Fijne winactie! Ik doe graag mee en heb net gereageerd op insta. Proefjes van parfum vind ik heel leuk!

  december 11, 2018 at 11:59 am Reply
 • Djeanine

  Ik doe graag mee om kans te maken op dit kerstpakket. Het lijkt mij wel leuk als er wat glitterpoeder in zit die je op je nagels kan doen 🙂

  december 11, 2018 at 1:31 pm Reply
 • Adriana de Ruiter

  Wat een geweldig idee! Een kerstpakket! Omdat ik ben gestopt met werken om voor onze pleegkinderen te zorgen, krijg ik dit jaar geen kerstpakket… Daarom doe ik extra graag mee! En wat ik er het liefst in zou willen hebben? Het leuke aan een kerstpakket is 1. de verrassing; een mooie doos vol met spulletjes helemaal alleen voor jou! 2. de verpakkingsmaterialen, van die witte “popcorn” of rode slierten die je een week later nog tussen de bank vindt 😀 3. Alle lekkere dingen die je nooit voor jezelf koopt: chocolade of kerstkransjes . 4. Dat er altijd iets inzit wat je mooi vindt maar wat je eigenlijk nooit gebruikt.

  En als ik écht zou mogen kiezen? Een bruisbal of luxe product voor in bad, ook iets wat ik nooit voor mezelf koop… 🙂

  Veel plezier met het maken van het pakket!
  Fijne feestdagen!

  december 11, 2018 at 2:34 pm Reply
 • Fenny

  Yesss, toffe winactie ik doe graag mee 🙂 🙂 🙂

  Je zou me heeeeeel blij maken met (-H) eerlijke chocolade en fijne beauty producten…

  Tja, wat zou ik dan nog meer kunnen wensen 😉

  Groetjes Fenny

  december 11, 2018 at 3:14 pm Reply
 • Fenny

  Yesss, toffe winactie ik doe graag mee 🙂 🙂 🙂

  Je zou me heeeeeeel blij maken met (-H) eerlijke chocolade en fijne beauty producten (LUSH is mijn favoooo merk)..

  Tja, wat zou ik dan nog meer kunnen wensen 😉

  Groetjes Fenny

  december 11, 2018 at 3:17 pm Reply
 • maryon kortekaas

  Wat leuk een kerstpakket met eigenlijk ook nog de keuzemogelijkheid erbij wat je erin wilt hebben. Dat is helemaal luxe. Eigenlijk maakt het dan de verrassing des te groter als je het niet weet. (ben wel een chocoladeliefhebster als ik dan toch iets moet noemen)

  december 11, 2018 at 3:37 pm Reply
 • Loes

  Ik doe heel graag mee! I Love kerstpakketen, de verassing van het pakket is het leukste wat er is!
  Helaas krijg ik elk jaar een cadeaubon op het werk..
  Iets leuks voor in huis of eten, ik hou er van!!

  december 11, 2018 at 6:00 pm Reply
 • Veronique

  Wat een geweldige actie. Wat ik hoop dat er in zit… moeilijk een fijne lekker ruikende bodylotion zou wel fijn zijn of een mascara waarbij mijn wimpers wat langer lijken. Maar ik zou met alles tevreden zijn. Het gevoel dat je hebt als je een onbekend cadeautje krijgt is zo leuk. De spanning om het uit te pakken. Dat geeft echt een kerstgevoel.

  Ik volg je op Instagram als koukleum.nl

  december 11, 2018 at 6:49 pm Reply
 • patricia Bouthisma

  Ik zou heel blij worden van de Max Factor Volume Infusion Mascara die je een tijdje geleden hebt getest. Wat een mooie lange wimpers krijg je daar van zeg. (en nee, je hoeft wat mij betreft je wenkbrauwen niet bij te werken hoor 😉 Ik volg op insta als p. lubbertje en op fb als Patricia Lubbertje-boutje

  december 13, 2018 at 10:55 am Reply
 • Linda Raaijmakers

  Ik ben sowieso altijd al dol op dingen van The Body Shop of Kneipp maar ik laat me graag verrassen. Het pakket zou ik gezellig delen met mijn zus aangezien zij net als ik dol is op verrassingen .
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

  december 13, 2018 at 9:16 pm Reply
 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar
  ik laat me graag verrassen, dit mooie kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

  december 13, 2018 at 9:18 pm Reply
 • sylvia

  ooeehh een kerstpakket met allemaal leuks voor mijzelf ipv de kids, dat zou ook wel een x leuk zijn! ik doe graag mee, hoop op een stukje chocolade en iets voor in bad, een heerlijk verwenmomentje!

  december 13, 2018 at 9:30 pm Reply
 • Deb

  Wat een mooie winactie! Leuk dat de inhoud een verrassing is! Alleen dat is al super tof! Een handcreme komt altijd goed van pas.. gaan er momenteel heel hard doorheen. Ik ga nu gelijk even mijn kerstemoji bij je achterlaten via IG 😊.

  december 13, 2018 at 9:46 pm Reply
 • Lisette Tuit

  Ohw dat zou super zijn.. Ik zou graag wat beauty producten er in hebben als ik mocht kiezen… Met 2 jonge kinderen zijn de ‘ik’ momentjes zeldzaam… Dus op die momenten even echt relaxen zou wel fijn zijn 🤗

  december 14, 2018 at 7:40 am Reply
 • SophiaG

  Wat leuk! Als ik mag kiezen graag mascara en een lippenstift.

  december 14, 2018 at 8:44 pm Reply
 • Gea

  🎄✨♥️
  Graag😍
  Lijkt me al fantastisch om te ontvangen ( nog nooit kerst pakket gehad , alles is leuk leuk🍀)

  december 16, 2018 at 3:57 pm Reply
 • Mirjam Hellingman

  🎄⭐️🦌🎅 Wat een leuk idee, een kerstpakket met mooie (nieuwe) beauty items en ook wat te eten. Dat kan alleen maar leuk zijn. Van alles word ik blij. Van bijvoorbeeld een mooie lippenstift, oogschaduw, nagellak of een lekker geurtje of douchegel en voeg je daar wat chocolade aan toe dan heb je mij helemaal. 🎄⭐️🦌🎅

  Ik volg je op Facebook en Instagram (mirremeid)

  december 16, 2018 at 5:34 pm Reply
 • Marjolein

  Ah yes wat gaaf! Een goede concealer die mijn donkere kleurtjes onder mijn ogen goed verdoezeld, een stick. Dat móet erin! En nu duimen op een Kerst verrassing dit jaar. Ik ben dol op pakketjes, helemaal als er toffe beautyproducten en/of lekkere dingen in zitten. Oftewel verwennerijtjes…

  december 16, 2018 at 7:22 pm Reply
 • Sara

  Yaaas hier zou ik heel erg blij mee zijn!
  Wat ik graag tegen zou komen in het pakket is een leuk product voor mannen, dan kunnen mijn man en ik er samen van genieten 🙂

  december 17, 2018 at 1:21 pm Reply
 • Leave a Reply