boek

Lifestyle | Toffe boeken geschreven door vrouwen!

juni 20, 2020

Advertorial – Ben jij een powervrouw (of powerman/mens)? Wanneer ben je eigenlijk een powervrouw? Wat mij betreft zijn alle vrouwen powervrouwen. En wat lees je nu graag als powervrouw? Inderdaad: gewoon leuke boeken én boeken die gaan over die zelfbewuste, zelfstandige vrouwelijke manier van leven. Welke boeken koop jij voor in je eigen houten boekenkast? In dit artikel een paar aanraders!

The life changing magic of not giving a f*uck

Sarah Knight neemt je in dit boek mee naar de manier van leven waarbij je kan gaan doen wat JIJ leuk vindt. Ze leert je in dit handige boek om minder tijd te spenderen aan wat je helemaal niet wil, en daarmee tijd te winnen voor de mensen en zaken die je wel belangrijk vindt!

Powervrouwen

Juist, een boek met de juiste naam… Julia Pimsleur is de schrijfster en is zelf erin geslaagd om een miljoenenbedrijf op te richten. Zij geeft je tips om ook te slagen in het succesvol ondernemer worden. Ze doet dit met 7 andere vrouwen in 7 stappen! Geïnteresseerd in een eigen bedrijf? Dan is dit boek zeker een aanrader!

Michelle Obama- Mijn verhaal

We hoeven haar waarschijnlijk niet te introduceren. Haar levensverhaal is zeker inspirerend. Ze was First lady, juriste, voorvechter en ook gewoon moeder en vrouw. Ze heeft dit echt niet zomaar gekregen, maar heeft er haar strijd voor moeten leveren! Wat een kracht: om zeker van te leren!

Herinneringen

Alletta Jacobs was de eerste vrouw die werd toegelaten tot de universiteit en werd arts. Zij werd daarmee het boegbeeld van het feminisme. Dit boek is haar autobiografie en zal je misschien verbazen over de zaken die voor ons zo gewoon zijn…

Gelukkigst

Een inspirerend feel-good boek, die je meeneemt naar de gelukkigste en minst gelukkigste landen van de wereld. Even iets heel anders, maar jij kan vast iets met de tips die het ook in zich heeft welke je thuis kunt toepassen! Lessen in geluk dus, eigenlijk. Alissa van der Voort is de schrijfster. Zij ging met Tjerk de wereld rond op zoek naar geluk!

Heb jij nog leuke aanraders?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Amber / Ambers Things

  Dat eerste boek staat echt al een hele tijd op mijn to be read lijstje, maar er komen steeds weer nieuwe boeken tussen. Van het boek van Michell Obama, staat nu ook de film op Netflix, dus die heb ik al wel gekeken, maar het boek heb ik nog niet gelezen. Aanraders die ik nog zou willen meegeven zijn Omdat het het kan van Eva Daeleman en From blog to brand van Laurentine Van Landeghem.

  juni 23, 2020 at 7:43 am Reply
 • Simone

  Geen van deze boeken ken ik. Momenteel lees ik twee boeken. Steeds Leuker van Jelle Hermus en Koud Bloed van Tess Gerritsen.
  Soms wel even fijn om iets wat gewoon voor de fun te lezen dan voor soort van ‘educatie’.

  juni 23, 2020 at 7:28 pm Reply
 • Daniella

  Een echte aanrader ” Op het lijf geschreven van Mayra Louise “

  juli 1, 2020 at 9:17 pm Reply
 • Onepiece kortingscode: 20% korting!

  […] De meeste onesies van Onepiece zijn unisex, neem dus een maatje kleiner dan normaal als je een vrouw bent, anders vallen ze vrij […]

  november 16, 2022 at 2:10 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.