Onepiece kortingscode

Lifestyle | Onepiece kortingscode

maart 30, 2016
Dit artikel is geüpdatet in 2022, de code is dus nog steeds geldig. Al jaren draag ik met plezier mijn onesie van Onepiece. Deze onesies zijn prijzig maar wat mij betreft de meest comfortabele en kwalitatieve die er te vinden zijn. In dit artikel een Onepiece kortingscode (MIRAENNEN3) én een kijkje op de Aviator Onesie. Werkt de Onepiece kortingscode niet? Dan is ‘ie mogelijk te vaak gebruikt. Stuur me gerust een DM op Instagram en ik maak een nieuwe code voor je aan.

Aviator Onesie

De Aviator onesie is gebaseerd op een pilotenpak en heeft een aantal grappige details. De basis van deze onesie is de populaire Air jumpsuit met metalen ritsen, zakken en een laag kruis. De ritsen kunnen van onder tot boven dicht, cocoonen word je dus wel heel makkelijk gemaakt. Onepiece maakte de Aviator onesie in het groen, en in het donkerblauw, zoals je ziet ben ik voor de groene gegaan.
Kattendetails doen het natuurlijk altijd goed!
onepiece kortingscode
De achterkant vind ik het leukst. “I feel the need for sleep” past perfect bij mij!
onepiece kortingscode

Onepiece kortingscode

De Aviator Onesie is met €199 niet goedkoop maar wel erg leuk én hij zit lekker. Een nadeel vind ik dat het een vrij zwaar pak is, hij is echt heel stevig qua kwaliteit maar dat maakt ‘m ook wat zwaar. Gelukkig heeft Onepiece ook goedkopere en lichtere modellen én een uitgebreide sale! Ik draag op bovenstaande foto’s XS en die zit nog redelijk ruim, gewoon zoals als een onesie hoort te zitten. De meeste onesies van Onepiece zijn unisex, neem dus een maatje kleiner dan normaal als je een vrouw bent, anders vallen ze vrij groot.

Met de code “MIRAENNEN3” krijg je 20% korting op je bestelling bij Onepiece! Mocht de code op een of andere manier niet werken, stuur me even een berichtje op info@miraennen.nl of Instagram en ik fix een nieuwe code voor je. Het kan zijn dat de code dan te vaak gebruikt of verlopen is, ik update dit artikel regelmatig maar kan ook altijd handmatig een code voor je aanmaken.

Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.