online business starten

Business | Wil jij ook een online business starten of je bestaande bedrijf écht goed uitbouwen?

april 21, 2021

Een tijdje geleden lanceerde ik mijn halfjaar traject voor het boosten van je business. Inmiddels heb ik een aantal hele toffe deelnemers maar zijn er ook nog plekjes vrij! Ik vertel je graag meer over mijn nieuwste traject om jou te helpen het starten van je online business of het upgraden van je bestaande bedrijf.

Wil jij..

..niet meer voor een baas werken?

..ook een online business starten of je bestaande bedrijf écht goed uitbouwen?

..iemand die je duidelijk en praktisch kan ondersteunen?

..iemand die je helpt bij het maken van doelen en concrete plannen om deze te bereiken?

..feedback als iets om van te leren in plaats van wat negatiefs?

..je 100% in gaan zetten voor je bedrijf en er écht iets van te maken?

Dan is het nieuwe Business Traject iets voor jou!

Wat is het Business Traject?

Wil jij niet meer voor een baas werken en een online business opzetten of je online business uitbreiden maar kom je er zelf toch niet helemaal uit? Ik help je graag waar nodig. Samen gaan we een half jaar knallen om er voor te zorgen dat jij hopelijk straks, net als ik, kunt leven van je online onderneming. Na die 6 maanden heb jij helemaal de juiste mindset en kennis om lekker zelf door te knallen en verder te bouwen aan je bedrijf. Dit kan zijn je Instagram, je blog, een volledig nieuwe webshop of totaal iets anders.

Wat houdt het in?

Tijdens het Business Traject hebben we wekelijks gemiddeld één uitgebreid digitaal (b.v. Zoom) contactmoment om je vragen en mijn feedback te bespreken. Ik hou niet van vastgepinde banen omdat ik denk dat voor iedereen iets anders werkt, daarom ben ik fan van maatwerk. Als jij een keer een extra contactmoment wilt, kan dat of als je een weekje rust wilt (of ik vakantie heb), kan dat natuurlijk ook. Je mag alles vragen wat je wilt en je krijgt natuurlijk ook feedback op waar je mee bezig bent. Tussen de uitgebreide contactmomenten door ben ik (bijna) altijd per mail, DM of Whatsapp bereikbaar voor de wat snellere vragen. Het traject zie ik als een samenwerking en je krijgt dus niet alleen informatie over de dingen die je vraagt want zeker als beginner, kun je nou eenmaal niet overal aan denken. Ik coach en begeleid je gedurende 6 maanden rondom jouw online business om er een knallend succes van te maken. Ik ben er voor je maar let´s be honest: je moet het zelf gaan doen.

Dit mag je van mij verwachten

 • goede bereikbaarheid tijdens kantooruren, behalve op vrijdag
 • eerlijke en duidelijke feedback
 • no nonsens
 • 10 jaar ervaring en kennis rondom online ondernemen

Wat ik van jou verwacht

 • 100% inzet voor een succesvolle business

Wat kost het Business Traject?

Ook niet onbelangrijk; het traject kost €2000 exclusief BTW. Een investering waarmee je jezelf een half jaar een persoonlijke cheerleader met 10 jaar kennis en ervaring rondom online ondernemen cadeau doet.

Dit wil ik!

Heb je interesse, vragen of wil je vrijblijvend een Zoomafspraak maken om te bespreken of jouw behoeften en wat ik te bieden heb overeen komen? Reageer dan op deze post met je mail of stuur een berichtje naar info@miratells.nl!

Liefs,
Mira

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Ondernemerschap: hierom hou ik ervan + 5 vragen om jezelf te stellen

  […] ondernemen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden en kaders. Daarom wil ik zo veel mogelijk mensen helpen om ook online te gaan ondernemen. Ik denk dat veel mensen denken in beperkingen maar er is zo […]

  maart 10, 2022 at 8:30 pm Reply
 • Je klanten leren kennen? Dit wil je écht over ze weten!

  […] je net als ik online diensten aanbiedt, is het belangrijk om je (potentiële) klanten goed te leren kennen. Niet alleen om zo met […]

  augustus 5, 2022 at 6:10 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.