kerstpakket

Business | Hoe je met weinig budget je werknemers voorziet van een gift

augustus 11, 2021

Advertorial – Het is misschien nog een beetje vroeg om na te denken over een kerstgeschenk voor het personeel, maar toch doe je er verstandig aan om op tijd knopen door te hakken. Daarmee bespaar je jezelf een hoop stress en heb je alle tijd om een weloverwogen keuze te maken. Een standaard kerstpakket? Nee, in 2021 mag er best wel wat tijd voor uitgetrokken worden, en lijken de duurzame kerstpakketten steeds meer aan populariteit te winnen.

Personeel verdient een schouderklopje

Een schouderklopje van de baas. Met een kerstpakket wordt door de werkgever een blijk van waardering getoond. Zeker in tijden waar de werktaken zich noodgedwongen hebben verplaatst naar een thuiswerkplek, is er nog meer beroep gedaan op de flexibiliteit van personeel. Ook de contactmomenten met collegas verlopen voortaan steeds vaker via een digitaal schermpje. In deze tijd zal een kerstgeschenk daarom nog meer gewaardeerd worden.

Een dubbelslag slaan met een duurzaam kerstpakket

Een duurzaam kerstpakket is gevuld met alleen maar producten die op een maatschappelijk verantwoorde manier zijn geproduceerd. Je kunt het dus eigenlijk zien als een groen alternatief dat beter is voor milieu, natuur en voor de mens. Zo zullen de kerstverpakkingen plasticvrij zijn, en worden de producten op 100% plantaardige manier gemaakt. Op deze manier verspreid je een krachtige boodschap aan jouw medewerkers, en straal je als bedrijf uit waar je voor staat.

Liever zelf een kerstpakket samenstellen?

Wil je graag verrassend en origineel uit de hoek komen, maar twijfel je nog over wat jouw werknemers leuk vinden? Niet iedereen staat te springen om een Rituals verwenpakket of een bier kerstpakket in ontvangst te nemen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. In dat geval is het misschien wel het overwegen waard om zelf een kerstpakket te gaan samenstellen. Dit hoeft overigens niet veel geld te kosten, want je kunt een kerstgeschenk samenstellen in verschillende prijsklassen. Ook kun je er bij verschillende aanbieders voor kiezen om een budget kerstpakket te bestellen dat speciaal is ontworpen om per brievenbuspakket te verzenden.

Een persoonlijk kaartje

Als we het nu toch over een betaalbaar kerstgeschenk hebben. Heb je al overwogen om een handgeschreven kaart te versturen? Een persoonlijke boodschap wordt enorm gewaardeerd. Ga je een kaart versturen? Zorg er dan wel voor dat je het persoonlijk maakt. Blik bijvoorbeeld terug op afgelopen jaar en kijk alvast (positief) vooruit naar 2022. Wil je jouw groene kijk op de wereld extra kracht bijzetten? Dan kan een alternatief gevonden worden in een digitale kerstkaart, of kies voor een persoonlijke videoboodschap. Succes!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.