items

Business | Deze items zou ik graag willen voor mijn bedrijf!

juni 4, 2020

Mijn bedrijf gaat hartstikke lekker en ik kom absoluut niks tekort. Natuurlijk kan een mens dromen en dat doe ik dan ook regelmatig. Bij deze een lijstje met de items die ik nog graag aan mijn zakelijke ¨inboedel¨ zou willen toevoegen!

Een iPhone 11

Ik maak mijn foto´s altijd met een professionele camera maar soms heb ik die even niet bij me en voor stories gebruik ik gewoon mijn telefoon. Op dit moment heb ik een iPhone 8 en die doet het prima maar de kwaliteit van de camera is niet helemaal geweldig. Ik maakte laatst wat foto´s met de iPhone 11 van een vriend en dat verschil is toch wel extreem hoor. Zo heeft deze telefoon een 12 megapixel camera en is ook de frontcamera stukken beter dan ik nu gewend ben. Ook is de iPhone 11 een stuk sneller dan de 8. Nu dacht ik vooraf dat dat weinig verschil maakte maar als je eventjes op die snelle bezig bent, voelt je oude toestel toch ineens heel traag! Ik moet nog even met het abonnement dat ik nu heb, maar wie weet daar na!

Een MacBook

Ik heb veel plezier van mijn Chromebook maar ik droom toch echt van een MacBook. Ik vind Apple fijn werken en ondervind soms wel beperkingen van het feit dat je op een Chromebook niks kunt installeren.

Een iPad met Apple Pen

Het lijkt bijna een Apple commercial maar het zijn gewoon zulke mooie producten. Ik ben dol op tekenen en zou ook graag digitaal willen gaan tekenen, bijvoorbeeld voor mijn e-book, voor social media of gewoon voor de leuk. Ik heb hier al wel eens wat dingen voor geprobeerd maar niks haalt het toch bij the real deal: op de wishlist dus!

Een ringlamp

Voor mijn foto´s heb ik fantastische daglichtlampen maar voor sommige situaties zou een ringlamp nog net even die extra touch geven. Ik roep dit eigenlijk al jaren maar heb me nog nooit echt verdiept in welke ik precies wil, misschien toch maar eens tijd om dat te gaan doen!

Een nieuwe camera

Qua camera´s ben ik rupsje nooit genoeg. Ik heb een fantastische camera maar altijd als ik een nieuwe koop, wil ik na een half jaar weer een andere, een nóg betere. Voorlopig komt er dan ook geen nieuwe hoor, mijn laatste aanwinst heb ik pas één jaar. Toch blijf ik altijd de nieuwste ontwikkelingen in de gaten houden en gaat mijn hart sneller kloppen van mooie lenzen en nieuwe foefjes.

Tot slot

Ik kom absoluut niks te kort, sommige mensen moeten het met een smartphonecamera doen en dat besef ik me maar al te goed. Mijn bedrijf gaat hartstikke goed en ik heb fijne spullen om mee te werken. Dit artikel is dan ook totaal niet bedoelt om te beschrijven wat ik allemaal tekort kom, het gaat over de spullen waar ik van droom.

Verdien jij nog geen fulltime salaris met je blog maar wil je dat wel? Check dan mijn Boost je Blog cursus!

*Dit artikel betreft een samenwerking.

**Photo by Nadine Shaabana on Unsplash.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.