instagram story views verhogen

Business | Je Instagram story views verhogen in één dag

februari 8, 2022

Als je niet genoeg mensen bereikt, is dat doorgaans omdat je content gewoon niet goed genoeg is. Dat klinkt wellicht hard maar dat is wel gewoon hoe het werkt; zorgen dat mensen blijven hangen is op Instagram best een kunst en er zijn talloze dingen waar je content aan moet voldoen. Kwalitatieve content met meerwaarde staat voor mij dan ook altijd op nummer één. Dat gezegd hebbende is het wel zo dat bereik en views globaal gezien veel minder zijn dan “vroeger” en dat het moeilijker is om de juiste mensen te bereiken dan toen Instagram nog niet zo groot was. Er is echter een trucje waarmee je Instagram story views verhogen vrijwel gegarandeerd lukt. In dit artikel deel ik die truc en vertel ik je wat ik ervan vindt want zoals bij vrijwel elke truc en Insta-hack: het is niet helemaal organisch.

De truc

Plaats 24 uur lang geen stories en plaats dan een story met een interactie sticker zoals bijvoorbeeld een poll, quiz of slider. Je zult merken dat in de meeste gevallen je views de dag na je “break” veel hoger zijn dan normaal.

Voors en tegens

Het is effectief maar zoals ik al aangaf niet helemaal natuurlijk. Over all denk ik dat je je beter kunt focussen op de kwaliteit en meerwaarde van je stories en niet op trucjes. Ook is het effect tijdelijk; na ongeveer een dag zijn je views meestal weer normaal en steeds 24 uur afwisselend wel en niet posten, vind ik persoonlijk gedoe.

Anderzijds werkt de truc wel goed en kun je op deze manier veel mensen bereiken die daarna wellicht ook vaker je stories aanklikken en dat zie ik als een kans. De truc werkt overigens het beste als je daarna lekker actief bent, niet als je alleen even iets post en er verder niks te zien is op je account.

Conclusie

Je Instagram story views verhogen met een trucje als dit kan wat mij betreft best omdat het zeker een kans is om mensen aan te spreken die je stories anders niet gezien hadden. Hou het echter bij af en toe en maak er geen wekelijks ding van, focus op je natuurlijke flow met posten en waardevolle content en zie hacks en trucjes als een sporadisch extraatje, niet als je hoofddoel.

Meer Instagram tips lezen? Volg mijn account!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.