instagram stories

Business | Zo vind je de leukste story stickers!

juni 20, 2022

Instagram stories; ze zijn niet meer weg te denken van Instagram en we zien de meest mooie en creatieve dingen voorbij komen. Stories zijn als influencer een belangrijk onderdeel van je account en het kan dan ook zeker geen kwaad om een beetje je best te doen op het uiterlijk van deze content. In dit artikel een eenvoudige maar leuke tip om je stories op te leuken!

De juiste sticker

Ken je dat? Je hebt een toffe story gemaakt en wilt zo´n leuke bewegende sticker toevoegen. Je zoekt op een aantal woorden maar kan net niet de perfecte sticker vinden die bij je stijl, je story en je boodschap past. Soms is het best lastig waar je op moet zoeken, niet iedere sticker heeft een logische naam of een naam in de talen die je spreekt.

Pinterest

Wellicht een onverwachte bron maar Pinterest kan je helpen bij het vinden van de juiste stickers. Zoek op Pinterest eens naar ¨Instagram story¨ of ¨Instagram story stickers¨. Je vindt dan handige pins (screenshots van Instagram) waarbij je alle stickers van één artiest ziet. Handig want je kunt zo direct kijken welke stijl bij jou past. Bovenin de Pin staat de naam van de artiest getypt. Deze kun je makkelijk overtypen in Instagram en voila, je krijgt alle stickers te zien. Ideaal ook als je graag één stijl wilt doorvoeren in je stories.

Mijn aanraders

Ik heb de afgelopen tijd wat Pins verzameld op mijn Pinterest Bord ¨Instagram Stories¨. Daar vind je voornamelijk minimalistische stickers omdat ik logischerwijs alleen heb gepind wat ik mooi vond. Het Pinterest bord vind je hier, deze zal ik de komende tijd blijven aanvullen met al het moois dat ik tegen kom, tips zijn uiteraard altijd welkom!

Tot slot

Een eenvoudig trucje waar ik veel gebruik van maak (volg je mij al?) en die mijn stories nét wat mooier maakt. Ik vind het leuk om mijn stories in een bepaalde stijl te maken en heb al veel artiesten en stickers ontdekt die ik anders niet gevonden had. Aanrader dus!

Maakte jij al gebruik van dit trucje voor je Instagram stories?

*Foto door Priscilla Du Preez op Unsplash.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.