gratis ebook

Business | Ontvang gratis het Business Academy e-book!

mei 24, 2022

Een aantal jaar geleden schreef ik het Blog Academy e-book waarin ik heel veel tips gaf rondom bloggen, Instagram, ondernemen, fotograferen en meer. Het e-book was een groot succes en vloog, tot mijn grote trots, een paar duizend keer over de digitale toonbank. Omdat de online wereld snel groeit en verandert, vond ik het vorig jaar tijd om dat e-book uit de verkoop te halen. Inmiddels heb ik ‘m een frisse update gegeven en besloten dat ik ‘m niet meer ga verkopen maar dat het een gratis ebook wordt, dat jij kunt downloaden.

Volledig gratis?

Een tientallen pagina’s tellend e-book vol waardevolle informatie helemaal gratis? Daar moet toch een addertje onder het gras zitten? Er is één addertje en die zal ik hier meteen met je delen; je krijgt de download link namelijk toegestuurd zodra je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief via deze link. Uitschrijven kan altijd en die aanmelding is ook het enige addertje. Helemaal gratis mag ik ‘m dus eigenlijk niet noemen want je “koopt” ‘m met je inschrijving maar je hoeft er geen geld voor te betalen.

Mijn nieuwsbrief

Mijn nieuwsbrief is geen spam waarbij je wekelijks allerlei verkoopmails krijgt. Ik stuur ongeveer 1x per maand een mailtje, uitzonderingen daargelaten, met daarin freebies, tips rondom ondernemen en online geld verdienen en leuke acties. Uiteraard zet ik de nieuwsbrief ook in om je op de hoogte te brengen van mijn nieuwe producten maar de focus ligt op waarde leveren en met jou als volger in contact komen. Speciale wensen en verzoekjes zijn dan ook altijd welkom.

Dat wil ik!

Klinkt dat leuk? Schrijf je dan in via deze link. Je krijgt dan binnen een paar minuten het gratis ebook in je mail. Mocht je niks ontvangen hebben, check dan even je spam en markeer mijn mailadres als veilig. Heb je dan nog steeds niks? Neem gerust contact met met op en ik help je verder.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Een ebook maken? Zo doe je dat in minder dan één week!

  […] Een duidelijk doel helpt je namelijk bij het schrijven en bij het maken van bepaalde keuzes. Ik heb mijn ebooks (inmiddels gratis!) geschreven omdat ik er graag geld mee wilde verdienen en omdat ik het leuk […]

  juni 14, 2022 at 8:20 am Reply
 • Reclame voor je blog of bedrijf maken: zo doe je dat!

  […] zo goed mogelijk in om te groeien; het werkt echt. Heb je hier hulp bij nodig? Wellicht is mijn e-book wat voor […]

  juli 4, 2022 at 6:20 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.