gratis download

Business | Gratis downloads in de shop & meer!

maart 24, 2022

Al vrij lang heb ik her en der verspreid over artikelen een aantal gratis downloads staan. Omdat ik toch een shopfunctie op mijn website heb, besloot ik ze ook daar in te zetten zodat je overzichtelijk kunt bekijken wat je wilt downloaden. In dit artikel deel ik wat meer over de gratis downloads en ben ik benieuwd wat jij graag terug zou willen zien in de shop.

Gratis downloads

Als aanvulling op mijn artikelen heb ik al vrij lang een aantal gratis downloads beschikbaar, deze staan nu dus overzichtelijk in de shop. Je vindt er een voorbeeldfactuur en kwitantie die aan de vullen zijn met je eigen gegevens. Ook is er een bedrijfsplan voor bloggers die je helpt bij het professionaliseren van je business. De downloads zijn volledig gratis en je wordt na downloaden ook niet automatisch ingeschreven voor een nieuwsbrief. Wil je wel graag ingeschreven worden en op de hoogte blijven van nieuwtjes en leuke acties? Dan kun je dat in het opmerkingenveld van je (gratis) bestelling aangeven.

Betaalde producten

In mijn shop vind je ook een aantal betaalde producten (op het moment van schrijven 2); namelijk mijn eigen handgemaakte geurkaars (erg lekker!) én de Boost je Blog training. Boost je Blog is een online training waarin je als blogger die geen fulltime salaris met zijn of haar blog verdient maar dat wel wilt je blog een enorme boost kan geven! Uitgebreide informatie over de inhoud van de training kun je lezen als je op het product in de shop klikt.

Waar heb jij behoefte aan?

Is er nog iets op het gebied van downloads waar jij behoefte aan hebt? Zijn er bepaalde templates, visuals, documenten of anders die jou enorm zouden helpen bij je business? Laat je wens vooral achter in een reactie en ik zal kijken wat ik kan doen!

Zie ik je in de shop? Klik hier om ‘m te bekijken! PS. Volg je mij al op Instagram?

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.