effectief promoten

Blog Academy | Wil jij mijn gratis gids over het effectief promoten van merken?

augustus 10, 2022

Een tijdje geleden maakte ik een gratis gids over het effectief promoten van merken. Als je merken op de juiste manier promoot, kun je daar veel affiliate inkomsten mee verdienen en zal een merk eerder nogmaals met je willen samenwerken. In dit artikel vertel ik wat meer over de gratis gids en deel ik hoe jij ´m binnen een paar minuten in je mailbox.

De gids

De gratis gids is volledig ingericht op het promoten van merken. Hij zal je helpen bij het effectiever promoten via onder andere Instagram om zo je affiliate inkomsten te verhogen. Want af en toe gratis goodies is natuurlijk leuk maar naar mijn mening is het nóg leuker om lekker bij te verdienen. Veel merken werken tegenwoordig met een affiliate systeem; je krijgt dan voor elke verkoop die via jou gaat een gedeelte van de opbrengst.

Brandbassador

De gids is gericht op Brandbassador, een platform waar ik zelf een paar honderd euro per maand mee verdien, dat gun ik jou ook. Brandbassador is een gratis platform waarbij je missies kunt doen voor merken zoals bijvoorbeeld NA-KD en Hunkemöller. Wat Brandbassador precies inhoudt, lees je in de gids en in dit artikel. Heb je geen Brandbassador en wil je dat ook niet? Geen probleem. De gids is ook toe te passen op promoties via andere platformen of bijvoorbeeld je eigen diensten en producten.

De praktische informatie is afgestemd op Brandbassador maar aan de algemene tips heb je voor elke samenwerking iets. De gids is echter wel gemaakt naar aanleiding wat voor mij het beste werk op Brandbassador en elke samenwerking is nou eenmaal anders. Staar je dus nooit blind op wat voor iemand anders werkt maar kijk wat bij jou en het betreffende merk past.

Ik wil die gratis gids!

De gids is gratis als je lid bent van mijn nieuwsbrief. Mijn nieuwsbrief is volledig gratis en je kunt je hier onder inschrijven, je krijgt dan binnen een paar minuten de gratis gids in je mail. Ontvang je niks? Check dan even je spam. Zit daar ook niks in? Stuur me dan gerust een mailtje op info@miraennen.nl.

Schrijf je in en krijg de gratis gids over het promoten van merken!

* indicates requiredWat houdt je nieuwsbrief in?

In de nieuwsbrief stuur ik je af en toe (ik spam je niet) nieuwtjes, ondernemerstips, updates en gratis producten die bijdragen aan het uitbouwen en verbeteren van jouw business. Is de nieuwsbrief toch niet je ding? Je mag je altijd weer uitschrijven en bent nergens toe verplicht.

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Dr Martens inlopen? Zo doe je dat snel en pijnloos!

    […] Daar deel ik mijn leven als ondernemer, allerlei tips om ook online te ondernemen op bijvoorbeeld Instagram of met een blog én natuurlijk mijn liefde voor […]

    februari 24, 2022 at 1:50 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.