consequent posten

Business | Consequent posten, is dat een uitdaging voor jou?

april 10, 2024

Veel bloggers, ondernemers en influencers (to be) worstelen met consequent posten. Consequent posten houdt zeker niet in dat je dagelijks moet posten. Wat houdt het dan wel in en waarom is het belangrijk? Ik vertel je meer.

Wat is consequent posten precies?

Het houdt in elk geval niet in dat je dagelijks moet posten. Het houdt in dat er consistentie zit in wanneer je post. Bijvoorbeeld om de dag, 3 keer per week of in elk geval iets wat daar in de buurt komt. Het gaat erom dat je niet weken of zelfs maanden verdwijnt van het kanaal waar je geld mee wilt verdienen, waar je mee wilt groeien of waar je klanten mee wilt aantrekken. Nou is 3 keer per jaar posten ook consequent, echter als je doel groeien, geld verdienen of klanten bereiken is; lijkt het me logisch dat dat te weinig is.

Waarom is consequent posten belangrijk?

Zowel voor Google (met een website) als op social media is het belangrijk om consequent aanwezig te zijn. Simpelweg omdat je dan “interessanter” bent voor het algoritme, voor je volgers en omdat mensen niet iets van je kunnen kopen of aannemen als je niet zichtbaar bent. Als je veel gevonden wordt met je website of leuke reacties krijgt op social media, wordt jou account aangemerkt als interessant en is het makkelijker om meer mensen te bereiken. Als je er niet regelmatig bent, verliezen volgers en bezoekers je uit het oog en zullen ze niet snel zien wanneer je wel wat post.

Schiet dat er bij jou vaak bij in?

No problemo, je bent echt niet de enige. Veel gevestigde ondernemers of mensen die een online inkomen willen opbouwen zijn druk met van alles waardoor consequent posten er al snel bij inschiet, terwijl dit juist zo belangrijk is. In mijn Consequent Posten Gids geef ik je alle tips uit mijn hoofd en vertel ik je wat voor mij werkt. Je kunt ‘m via de button hieronder downloaden in mijn shop voor slechts €2,50. Succes met posten!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.