groeien als blogger

Business Academy | De Boost je Blog training wordt flink duurder..

juni 3, 2022

Vorig jaar begon ik met de ontwikkeling van mijn online training ‘Boost je Blog’. Inmiddels hebben al 400 mensen de cursus aangeschaft en vrijwel allemaal zeiden ze hetzelfde: “Mira, dit is veel meer waard dan €47”. Ook merkte ik dat ik in de praktijk veel meer tijd kwijt was per deelnemer dan ik vooraf ingeschat had. Superleuk maar wel kostbaar. Tot slot zijn de kosten die ik heb om BJB te draaien hoger geworden en dat alles bij elkaar maakt dat ik de training duurder wil maken. Hiermee hoop ik ook echt serieuze bloggers aan te trekken die graag willen gaan leven van hun blog en het niet als een bij-dingetje zien. Bloggen als hobby is helemaal top hoor, maar het zijn niet de bloggers waar ik me met mijn bedrijf op richt. Nu was €47 sowieso een introductieprijs maar had ik nog niet bepaald vanaf wanneer we gingen verhogen, dat is inmiddels bekend. Vanaf 10 juni zal Boost je Blog daarom €147 kosten maar tot die tijd, kun jij ‘m nog aanschaffen voor €100 minder.

Wat is Boost je Blog?

Met de Boost je Blog training help ik jou met 5 praktische onderwerpen je blog een boost te geven of met een knaller op te starten zodat jij straks ook een lekker salaris uit je blog kunt halen. Je krijgt 5 dagen mailtjes met content en opdrachten en hebt 10 dagen om gebruik te maken van mijn feedback. Zo kun je rustig over de training doen en hoef je niet 5 dagen te haasten als je dat niet uitkomt.
De online training kost €47, na 9 juni €147, en dat is wat mij betreft een investering in je toekomst. Want wat als jij over een jaar ook van je blog kunt leven? Als jij straks tientallen tot honderden euro’s voor een artikel kunt vragen, heb je die investering zo terug.

In de training leer je onder andere:

  • Hoe je een goed artikel schrijft (met feedback).
  • Hoe je zorgt dat je artikel gelezen en gevonden wordt.
  • Hoe je bedrijven aan kunt schrijven voor een samenwerking.
  • Hoe je geld kunt verdienen met je blog.
  • Hoe je een bedrijf maakt van je blog.

Je gaat online zelfstandig aan de slag en mag gebruik maken van mij als hulplijn. Ik heb 10 jaar ervaring met bloggen en verdien er een lekker salaris mee; best een nuttige hulplijn dus. Op de productpagina vind je uitgebreid alle informatie over de inhoud én kun je ‘m aanschaffen. Heb je vragen? Mail me gerust op info@miraennen.nl en ik help je graag.

Moet ik de training dan ook voor juni doen?

De prijs is gebaseerd op je aankoopdatum en mag zelf weten wanneer je start. Dat mag ook in juli, augustus, september of later zijn (wel graag binnen één jaar na aankoop). Starten kan elke maandag met uitzondering van vakanties (zie productpagina). Je hebt na je start 10 dagen om de training lekker in je eigen tempo af te ronden.

Zie ik je online bij de training?

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.