boeken over ondernemen

Business | 4x leuke boeken over ondernemen

november 23, 2022

Lees je graag een boek over ondernemen? In dit artikel deel ik 4 boeken over ondernemen die ik zelf graag zou willen lezen!

Ondernemen als een baas

Een boek vol inspirerende ondernemersverhalen over hoe je met tinkeren, hosselen en circulair denken je dromen waarmaakt. Wesley dos Santos heeft drie succesvolle bedrijven. Om zijn dromen waar te maken past Wesley altijd drie essentiële vaardigheden toe: tinkeren, hosselen en circulair denken. 

Tinkeren is experimenteren, ontdekken wat je leuk vindt. Bij hosselen gaat het om manieren vinden om geld te verdienen en leren omgaan met tegenslagen. Circulair denken draait om iets teruggeven aan je naasten, de maatschappij of het milieu, waardoor er weer andere deuren voor je opengaan. 

Echt ondernemen

Leer hoe je niet in een paar weken tijd van duizend euro omzet naar een miljoen gaat, maar hoe je kunt ondernemen op je eigen voorwaarden. Claim je identiteit en werkgeluk voorgoed terug voor een investering van minder dan vier koppen koffie.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, want we doen dit maar één keer. Beslis nu! Hoe vaak heb jij je niet tóch bijna laten verleiden door al die marketinggoeroes die je gouden bergen beloven? Bij hen lijkt alles zo moeiteloos te gaan. Waarom werkt het bij jou dan niet? Het enige wat je hoeft te doen is hun geheime trucjes en magische formules opvolgen, die op het randje van fatsoenlijkheid balanceren en er vaak nét overheen gaan. Dat wil jij niet. Jij wil een stabiel, gezond bedrijf. Eerlijk ondernemen, een goede relatie met je klanten en werk leveren waar je trots op bent. In dit boek lees je hoe je écht onderneemt. Zonder liegen en zonder draaien. Lees de verhalen van 12 andere, succesvolle ondernemers en leer.

Meer succes met Instagram!

Trek meer volgers aan op je Instagram-account, werk aan je zichtbaarheid en vindbaarheid door het plaatsen van de juiste content en creëer zo meer bekendheid en omzet.

Vandaag de dag is Instagram een krachtig onderdeel van de digitale marketingmix binnen elk bedrijf of organisatie. Instagram is niet meer weg te denken uit ons dagelijks mediagebruik en heeft wereldwijd inmiddels de grens van 1 miljard gebruikers gepasseerd. Het is een unieke plek waar jij als ondernemer in contact komt met jouw (nieuwe) klanten en waar jij je bekendheid én omzet aanzienlijk mee vergroot. Het is een verzamelplaats waar gelijkgestemden samenkomen om berichten, foto’s en video’s met elkaar te delen. Wil jij ook succesvol zijn op Instagram en meer volgers op je profiel? Wil jij meer likes en reacties op jouw berichten en meer omzet dankzij Instagram? Dan is dit boek exact wat jij nodig hebt.

Instaproof

In het boek Instaproof vind je de beste tips en voorbeelden om je instagramaccount helemaal da bomb te maken. Hoe vind je volgers, hoe hou je ze betrokken en hoe zorg je voor interessante content? Hoe maak je een contentkalender en waarom de selfies eigenlijk? Deze versie van Instaproof is helemaal vernieuwd!

Heb jij leuke aanraders rondom boeken die iets met ondernemen te maken hebben? Deel jouw tip gerust in de reacties, dankjewel!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.