online geld verdienen gids

Business | Hoe €7 investeren jou geld op gaat leveren

november 22, 2022

Ik heb het hier al vaker gezegd; wat je geeft, krijg je terug. Als je geld investeert, zul je dat ook terug krijgen. Als je tijd investeert, zul je dat terug gaan zien in je bedrijf. In dit artikel leg ik je uit hoe je met een investering van €7 meer online geld kunt verdienen.

Online Geld Verdienen Gids

Onlangs schreef ik de Online Geld Verdienen Gids. Ik verdien al jaren een goed inkomen online en besloot de verschillende manieren waarop ik geld verdien te bundelen in een gids. De gids kost €7 en ik durf je te beloven dat je deze investering met de tips uit de gids binnen no time hebt terugverdient.  Waarom ik dat durf te beloven? Omdat de methodes in de gids mij veel meer dan €7 per maand opleveren. Nu vragen sommige dingen tijd en hoef je echt niet alles uit de gids te doen maar die €7 verdienen gaat je sowieso lukken.

Bloggen

Met mijn blog verdien ik goed, dit onderwerp komt dan ook zeker terug in de gids. Ik vertel over de verschillende manieren om geld te verdienen met een blog en deel wat je voor deze verschillende manieren kunt vragen. Uiteraard verwijs ik ook door naar een aantal sites waar ik regelmatig samenwerkingen scoor.

Instagram

Ook met Instagram kun je geld verdienen, al is dat in de meeste gevallen niet veel. Instagram is voor mij meer een aanvulling op mijn online inkomen, geen groot onderdeel. In de gids leer je hier meer in en deel ik wat ik met bijna 10.000 volgers voor een post vraag en wat ik vind dat de meest efficiënte manier van online geld verdienen via Instagram is.

Pinterest

Pinterest is een interessant platform om geld mee te verdienen via Instagram. Het algoritme van Pinterest werkt heel anders dan dat van Instagram en je posts hebben een veel langere levensduur. Dit maakt het perfect om affiliate links op de delen en daar vertel ik je in dit hoofdstuk van de gids dan ook meer over.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is één van mijn favoriete manieren om online geld te verdienen omdat het vrij passief is; als je het slim inzet, hoef je er weinig voor te doen. In de gids geef ik meer uitleg over affiliate marketing en deel ik wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat mensen ook daadwerkelijk gaan kopen via jouw link. Ik leg uit waar je op moet letten zodat je geen tijd in iets gaat steken wat niet werkt Daarnaast deel ik mijn favoriete platform voor kortingscodes en affiliate links; een platform waarmee ik een paar honderd euro verdien en wat een zeer toegankelijke manier is om online geld te verdienen. Sterker nog; ik denk dat je met dit platform je eerste €7 kunt verdienen met slecht één story.

Diensten

Tot slot ga ik nog een stukje in op diensten omdat dit ook een groot onderdeel is van mijn online inkomen. Door je kennis of talenten om te zetten in diensten of jezelf te verhuren als freelancer, kun je een leuk salaris verdienen, volledig vanuit huis.

Tot slot

Een complete gids dus waarin ik volledig uitleg hoe ik mijn inkomsten verdien en alleen manieren bespreek die ook echt voor mij werken. Er zijn nog zat andere manieren om geld te verdienen maar in deze gids vind je alleen bewezen manieren waar ik écht inkomen uithaal. De gids is hier te koop, laat je me weten als je die €7 hebt terugverdient?

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.