adviesgesprek

Business | Mijn advies was nog nooit zo goedkoop!

juli 26, 2022

Dagelijks krijg ik leuke vragen in mijn mailbox. Vragen over ondernemen, geld verdienen met bloggen, groeien op Instagram en meer. Veel vragen zijn te Googelen of te beantwoorden door het lezen van mijn artikelen en daar verwijs ik dan ook vaak naar door. Sommige vragen zijn echter individueel en vragen wat meer uitzoekwerk van mijn kant. Omdat ik geen tijd heb om kosteloos uren voor iedereen dingen uit te zoeken; heb ik het Adviesgesprek in het leven geroepen. In het Adviesgesprek help ik je een klein uur lang met jouw ondernemersvraag en speciaal voor de zomer, heb ik een leuke aanbieding.

Wat kan ik vragen in het Adviesgesprek?

Alles. Of nouja; alles wat te maken heeft met ondernemen, bloggen en Instagram zolang het maar een concrete vraag is. Je mag ook meerdere vragen stellen maar vaak zijn we met één uitgebreide vraag wel door de tijd heen. Qua voorbereiding is tientallen vragen voor mij ook niet mogelijk. Ik vraag dan ook altijd vooraf wat je wilt bespreken en als dat “te veel” of “te weinig” is, dan bespreken we even wat handig is. Soms zijn meerdere Adviesgesprekken nuttiger en soms heb je zo’n korte vraag dat ik je graag help om nog meer uit onze tijd samen te halen.

Wat kost het Adviesgesprek?

Het Adviesgesprek kost normaliter €75 exclusief BTW, in de maanden juli en augustus kost het €50 exclusief BTW. Het gesprek hoeft niet per se in juli of augustus plaats te vinden, het gaat puur om het boeken. In de zomer heb ik het altijd wat rustiger en van die gelegenheid wilde ik graag gebruik maken om wat extra mensen te helpen in een Adviesgesprek.

Ik wil eerst bespreken of het wel wat voor mij is, kan dat?

Natuurlijk. Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl of een DM op Instagram met je vragen/twijfels/hersenspinsels en ik antwoord altijd eerlijk of ik je wel of niet kan helpen.

Waarom vraag je geld voor een advies?

Omdat dit mijn werk is. Bij de kapper betaal je voor de dienst van je haren knippen en als de glazenwasser je ramen heeft gewassen; reken je ook netjes af. Voorafgaand aan een Adviesgesprek ben ik niet alleen minimaal een uur bezig met voorbereiden maar ook de kennis die ik de afgelopen 12 jaar heb opgedaan; is wat waard. Je koopt als het ware een stukje van mijn ervaring door me in te huren voor op jouw gespecificeerd advies. Wil je dat niet of kun je dat niet? Op mijn blog vind je talloze artikelen met algemene tips; helemaal gratis.

Hoe werkt dat praktisch?

Als je een Adviesgesprek wilt, mag je mailen naar info@miraennen.nl met daarin wat jij graag wilt bespreken. Ik stuur je dan een voorstel voor een datum, een factuur, voorbereidingsvragen én een link voor onze digitale meeting. Als het moment daar is dan treffen we elkaar digitaal en ga ik jou in een klein uur helpen met die brandende vraag (of vragen) om jouw business verder te helpen.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.