Instagram Slider

online business starten

Blog Academy | Wil jij ook een online business starten of je bestaande bedrijf écht goed uitbouwen?

april 21, 2021

Begin deze week lanceerde ik mijn nieuwe Business Traject voor leden van de nieuwsbrief. Inmiddels zijn er nog twee plekjes vrij en breng ik ook jullie graag op de hoogte van mijn nieuwste traject om jou te helpen bij je online business starten of uitbouwen.

Wil jij niet meer voor een baas werken?

Wil jij ook een online business starten of je bestaande bedrijf écht goed uitbouwen?

Dan is het nieuwe Business Traject iets voor jou!

Wat is het Business Traject?

Wil jij niet meer voor een baas werken en een online business opzetten of je online business uitbreiden maar kom je er zelf toch niet helemaal uit? Ik help je graag waar nodig. Samen gaan we een half jaar knallen om er voor te zorgen dat jij hopelijk straks, net als ik, kunt leven van je online onderneming. Na die 6 maanden heb jij helemaal de juiste mindset en kennis om lekker zelf door te knallen en verder te bouwen aan je bedrijf. Dit kan zijn je Instagram, je blog, een volledig nieuwe webshop of totaal iets anders.

Wat houdt het in?

Tijdens het Business Traject hebben wekelijks gemiddeld één uitgebreid digitaal (b.v. Zoom) contactmoment om je vragen en mijn feedback te bespreken. Ik hou niet van vastgepinde banen omdat ik denk dat voor iedereen iets anders werkt, daarom ben ik fan van maatwerk. Als jij een keer een extra contactmoment wilt, kan dat of als je een weekje rust wilt (of ik vakantie heb), kan dat natuurlijk ook. Je mag alles vragen wat je wilt en je krijgt natuurlijk ook feedback op waar je mee bezig bent. Tussen de uitgebreide contactmomenten door ben ik (bijna) altijd per mail, DM of Whatsapp bereikbaar voor de wat snellere vragen. Ik zie het traject echt als een samenwerking en je krijgt dus niet alleen informatie over de dingen die je vraagt want zeker als beginner, kun je nou eenmaal niet overal aan denken. Ik coach en begeleid je gedurende 6 maanden rondom jouw online business om er een knallend succes van te maken.

Dit mag je van mij verwachten

– goede bereikbaarheid
– eerlijke en duidelijke feedback
– 10 jaar ervaring en kennis rondom online ondernemen

Wat ik van jou verwacht

– 100% inzet voor een succesvolle business

Wat kost het Business Traject?

Ook niet onbelangrijk; het traject kost €1500 exclusief BTW. Een investering waarmee je jezelf een half jaar een persoonlijke cheerleader met 10 jaar kennis en ervaring rondom online ondernemen cadeau doet.

Dit wil ik!

Heb je interesse, vragen of wil je vrijblijvend een Zoomafspraak maken om te bespreken of jouw behoeften en wat ik te bieden heb overeen komen? Reageer dan op deze post met je mail of stuur een berichtje naar info@miratells.nl!

Liefs,
Mira

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.