Instagram Slider

effectief promoten

Blog Academy | Wil jij mijn gratis gids over het effectief promoten van merken?

augustus 19, 2021

Onlangs maakte ik een gratis gids over het effectief promoten van merken. Als je merken op de juiste manier promoot, kun je daar veel affiliate inkomsten mee verdienen en zal een merk eerder nogmaals met je willen samenwerken. In dit artikel vertel ik wat meer over de gratis gids en deel ik hoe jij ´m (gratis) kunt krijgen.

De gids

De gratis gids is volledig ingericht op het promoten van merken. Hij zal je helpen bij het effectiever promoten via onder andere Instagram om zo je affiliate inkomsten te verhogen. Want af en toe gratis goodies is natuurlijk leuk maar naar mijn mening is het nóg leuker om lekker bij te verdienen. Veel merken werken tegenwoordig met een affiliate systeem; je krijgt dan voor elke verkoop die via jou gaat een gedeelte van de opbrengst.

Brandbassador

De gids is gericht op Brandbassador, een platform waar ik zelf een paar honderd euro per maand mee verdien, dat gun ik jou ook. Brandbassador is een gratis platform waarbij je missies kunt doen voor merken zoals bijvoorbeeld NA-KD en Hunkemöller. Wat Brandbassador precies inhoudt, lees je in de gids en in dit artikel. Heb je geen Brandbassador en wil je dat ook niet? Geen probleem. De gids is ook toe te passen op promoties via andere platformen of bijvoorbeeld je eigen diensten en producten.

De praktische informatie is afgestemd op Brandbassador maar aan de algemene tips heb je voor elke samenwerking iets. De gids is echter wel gemaakt naar aanleiding wat voor mij het beste werk op Brandbassador en elke samenwerking is nou eenmaal anders. Staar je dus nooit blind op wat voor iemand anders werkt maar kijk wat bij jou en het betreffende merk past.

Ik wil die gratis gids!

De gids is volledig gratis en zal ik deze week versturen naar de leden van mijn nieuwsbrief. Mijn nieuwsbrief is volledig gratis en je kunt je hier onder inschrijven. Lees je dit artikel na 23 augustus 2021, dan is de nieuwsbrief al verstuurd maar mag je nog steeds gebruik maken van mijn aanbod. Schrijf je dan in via het formulier en stuur me even een mailtje (info@miratells.nl) of reageer op je bevestigingsmail dat je graag de gids wilt, ik zorg dan dat je ´m krijgt.

Schrijf je in!

* indicates requiredWat houdt je nieuwsbrief in?

In de nieuwsbrief stuur ik je af en toe (ik spam je niet) nieuwtjes, ondernemerstips, updates en gratis producten die bijdragen aan het uitbouwen en verbeteren van jouw business. Is de nieuwsbrief toch niet je ding? Je mag je altijd weer uitschrijven en bent nergens toe verplicht.

Succes met effectief promoten!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.