withlove

Lifestyle | Win één jaar lang gratis fijne films kijken!

november 13, 2019

Tijdens deze donkere, vaak regenachtige, dagen kunnen we allemaal wel een fijne positieve film gebruiken. Om jullie de winter door te slepen heb ik een leuke winactie: ik mag drie lezers een jaarabonnement op streamingdienst WithLove geven!

WithLove

WithLove is de meest romantische streamingdienst van Nederland. Ze richten zich speciaal op feelgood-films en series en hebben elke week nieuw materiaal om te kijken! Ik hou wel van een simpele romantische film die lekker weg kijkt, vooral als Steven niet naast me zit te zeuren dat ´ie Spiderman wilt zien. Waar ik helemaal gelukkig van word, zijn films met als thema koken en bakken; feelgood én eten. Ook ben ik sinds begin november helemaal into de kerstfilms, zó gezellig! Gelukkig zijn die genres op WithLove ook goed vertegenwoordigd. WithLove heeft qua abonnementen geen ingewikkelde voorwaarden en je kunt áltijd twee weken gratis kijken, zonder verplichtingen. Als je je via mijn link aanmeldt, mag je zelfs een maand gratis proberen of het wat voor je is. Kijken kan trouwens makkelijk via je telefoon, tablet, televisie of laptop. Onderaan de site van WithLove vind je uitlegfilmpjes over het opstarten van een film via de verschillende apparaten.

Zit ik dan nergens aan vast?

Nee, je krijgt een paar dagen voor je abonnement afloopt een berichtje zodat je kunt beslissen of je op wilt zeggen of niet. Je kunt je dan gewoon afmelden, of zo lang als je wilt nog door blijven kijken voor €5,95 per maand.

Wat kun je winnen?

Ik mag drie lezers een jaarabonnement op WithLove cadeau doen ter waarde van €59,95. Zo kun je een jaar lang alle fijne positieve films en series kijken die je maar wilt, zonder dat je daarna ergens aan vast zit.

Hoe maak je kans? WINACTIE GESLOTEN

Om kans te maken, moet je je aanmelden bij WithLove voor het gratis proefabonnement van één maand, als je gewonnen hebt, krijg je daar dus een jaar bij. Onder de aanmeldingen die via mij komen, wordt een winnaar gekozen. Je moet voor verificatie wel even via iDEAL €0,02 cent betalen. Dit ken je misschien wel van onder andere je telefoonabonnement en is nodig om misbruik te voorkomen.

 • Meld je aan via deze link. Bij het vakje ¨Waar heb je over ons gelezen?¨, kies je dan natuurlijk voor Mira Tells.
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat waarin je jouw ultieme feelgood film of serie deelt. Dit is geen verplichting maar vind ik gewoon leuk ter inspiratie.

That´s it. De actie loopt tot 1 december en de winnaars krijgen dan van mij een mailtje.

Wat is jouw ultieme feelgood film of serie?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Oh wat een leuk idee, dit zou ik aan mijn twinny Anja geven, ze is echt een Romantische films type!

  november 15, 2019 at 6:43 pm Reply
  • Mira Ennen

   Oeeh stuur het haar vooral door <3

   november 15, 2019 at 7:37 pm Reply
 • linda

  Dirty Dancing, Love Actually en eigenlijk alle romcom kerstfilms haha. Fijn weekend!

  november 16, 2019 at 12:48 pm Reply
  • Mira Ennen

   Fijn weekend 😀

   november 16, 2019 at 4:04 pm Reply
 • Claudia

  Ik heb een proefab geactiveerd via Mira Tells.

  Voor mij is het een afleiding om een jaar gratis films te mogen kijken. Want mijn vader is plotseling overleden in Okt j.l. en ik heb wat afleiding nodig naast mijn vrijwilligerswerk. Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

  november 29, 2019 at 5:08 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.