update

Lifestyle | Update Mei 2024

mei 22, 2024

Na bijna 10 jaar vrijwel dagelijks geblogd te hebben, verdween het bloggen het afgelopen jaar naar de achtergrond met slechts af en toe een update. In dit artikel praat ik je bij.

Naar de achtergrond

De afgelopen twee jaren waren en zijn voor mij persoonlijk een zeer heftige periode. Ondanks dat dit het laatste is wat ik wil, heeft dit ook zijn weerslag op mijn werk. Ik heb jaren lang met heel veel plezier geblogd en er zelfs mijn werk van weten te maken. De afgelopen periode verschenen er weinig nieuwe artikelen. Niet omdat ik schrijven niet meer leuk vond maar omdat ik door omstandigheden keuzes moest maken, minder energie had en veel ander werk had. In het begin maakte ik me druk om het laten versloffen van mijn blog. Het lukte gelukkig al snel om het los te laten. Forceren heeft geen zin en mijn blog, de basis van mijn bedrijf, zal altijd mijn digitale kindje zijn.

Ik heb de afgelopen tijd voor diverse opdrachtgevers gewerkt, mensen geholpen met het uitbouwen van een online onderneming en mijn online producten verkocht. Ik heb vooral gewerkt aan structuur, rust en regelmaat zodat er ook weer ruimte zou komen voor schrijven en nieuwe projecten.

Daar ben ik weer

De afgelopen weken kriebelde het steeds om weer te gaan schrijven; ik had er echt zin in. Ik had echter even geen flauw idee waar te beginnen. Ik heb genoeg inspiratie, genoeg te delen maar de structuur is eruit. Ik besloot maar gewoon te beginnen met het schrijven van dit artikel, zonder plan. Voor nu heb ik een lijstje gemaakt met leuke ondernemers dingen, tips en lessen die ik graag wil delen. Ik kijk ernaar uit om weer regelmatig te gaan schrijven maar ik wil ook in de flow blijven; ontspanning staat nu voorop. Dat betekent niet dat ik zo min mogelijk werk, dat betekent wel dat ik op een relaxte manier wil werken.

Digitale producten

Voor nu dus even deze korte update. Wil je tot de volgende blog alvast aan de slag met je onderneming? Dat kan. Via de zoekbalk vind je over talloze onderwerpen blogs en in de webshop vind je gratis en betaalde producten die jou helpen. Tot gauw!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.