beige vloerkleed

Lifestyle | Een beige vloerkleed stylen

maart 3, 2024

Als je mij al wat langer volgt, is het je vast niet ontgaan dat ik dol ben op beige tinten. Zowel in mijn kleding als in mijn huis vind je veel beige terug. Het is een tint die me rust geeft en toch gezellig is door de warmte. Onlangs kreeg ik een mooi beige vloerkleed van Tapesto die natuurlijk direct een plekje kreeg in huis.

Beige in je interieur

Beige in je interieur vind ik niet alleen mooi maar ook makkelijk. Beige past bij vrijwel alles en maakt het daardoor makkelijk om je huis gezellig en stijlvol te maken. Ik ging voor dit katoenen vloerkleed dat wat harder is dan mijn vorige (hoogpolige) kleed. Ik zit echter weinig op de vloer en ik vind het esthetisch zoveel mooier! Een vloerkleed kan een kale ruimte meteen warm maken en aangezien ik altijd thuis zit te werken, vind ik het extra belangrijk om er een gezellige omgeving van te maken. Ook voor een slaapkamer vloerkleed is een beige tint een goede keus; je hebt meteen een rustige en knusse uitstraling.

Een beige vloerkleed bij je bank

Mijn vloerkleed ligt bij het gedeelte waar mijn bank staat. Ik heb een donkerbruine bank die ik prachtig vind maar vaak vervloek omdat je er elk stofje op ziet. In de toekomst is de wens dus zeker een nieuwe bank. Over styling hoef ik me geen zorgen te maken want ik ga sowieso voor een warme tint (dat is nou eenmaal mijn smaak) en dit beige kleed past overal goed bij.

Tot slot

Ik krijg vaak de vraag of ik met lichte stoffen niet bang ben voor vlekken. Dat ben ik wel een beetje maar de meeste vlekken zijn er goed uit te krijgen. Daarnaast heb ik geen kinderen en geen huisdieren; ik hoef dus alleen verantwoordelijk te zijn voor mezelf qua modderschoenen of vieze voeten. Als je kinderen of huisdieren hebt die vaak de boel vies maken kan een beige vloerkleed nog steeds een goede optie zijn; ik zou alleen dan voor een goed schoon te maken kleed gaan en eventueel een wat donkerdere tint beige. Dit katoen is redelijk goed schoon te maken alleen door de lusjes wat complexer dan bijvoorbeeld een hoogpolig zacht kleed.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.