kantoor

Lifestyle | Hier moet een fijn kantoor voor mij aan voldoen

mei 24, 2020

Al een aantal jaar heb ik een kantoor in huis. Soms wat lastig met de katten en Steven maar vooral heel fijn. Mijn kantoor is mini, maar it does the job. Toch droom ik regelmatig van een groot kantoor dat ik precies zo kan inrichten als ik zelf wil. In dit artikel deel ik waar een fijn kantoor voor mij aan moet voldoen.

Opgeruimd

Ik heb nogal veel spullen voor mijn bedrijf. Naast alle dingen die ik heb om mijn werk te kunnen doen, krijg ik regelmatig pakketjes en heb ik de voorraad van mijn webshop in huis. Tel daarbij het feit op dat ik mega chaotisch ben en je snapt dat mijn kantoor al snel erg rommelig wordt. In die chaos kan ik prima eventjes werken maar na een dag of twee merk ik toch dat ik er onrustig van word. Ik vind het, ondanks dat ik chaotisch ben, heerlijk om in een schoon en netjes kantoor te werken.

Frisse lucht

Frisse lucht vind ik zo belangrijk tijdens het werken. Gelukkig heeft mijn kantoor een groot raam dat ik open kan zetten, iets dat zeker nodig is omdat de katten ook vaak op kantoor liggen. Ook fijnstof vervuilt de lucht in je kantoor en schijnt kankerverwekkend te zijn. Je kunt fijnstof laten meten door Strooming, zij bieden ook diverse oplossingen aan, mocht de meting ongunstig uitvallen. Voor nu in mijn mini kantoortje vind ik dat niet nodig maar mocht ik in de toekomst een groter kantoor hebben waar ik ook meer zit, is het zeker iets om in mijn achterhoofd te houden.

Stopcontacten

Niks zo vervelend als (bijna) lege apparaten die je in onmogelijke posities aan een stopcontact moet leggen. Ik heb zelf een dubbel stopcontact naast mijn bureau zitten en dat is ideaal.

Fijne inrichting

Iedereen droomt toch van een prachtig ingericht kantoor met een lekkere bank om op te chillen, mooie planten en gouden details? Ik wel in ieder geval. Mijn kantoortje is nu prima hoor maar het is niet spectaculair ingericht, voornamelijk omdat het echt heel klein is. In de toekomst wil ik graag een kantoor op zolder maken en daar helemaal los gaan met de inrichting. Een mooi ingerichte, maar rustige, ruimte werkt voor mij zeker inspirerend.

Elektronica

Op dit moment werk ik vanaf mijn Chromebook. Het concept Chromebook vind ik geweldig maar met Acer, waar die van mij van is, heb ik vrij slechte ervaringen. Ik zou graag een iMac willen en dan ook meteen een iPad met iPencil, je moet blijven dromen toch? Een laptop werkt prima maar een vaste computer met een groot beeldscherm vind ik net wat prettiger. Een printer vind ik ook onmisbaar op kantoor. Ik gebruik ´m op dit moment voornamelijk voor het printen van de etiketten voor mijn webshop.

Tot slot

Ik heb een prima kantoor en ben blij dat ik een fijne ruimte in huis heb en niet altijd op de bank of in de woonkamer hoef te zitten. Toch is het leuk om na te denken over mijn kantoorwensen en te kijken naar wat er mogelijk is in ons huis. Een kantoor buitenshuis is (op dit moment) niks voor mij i.v.m. mijn gezondheid en ik ervaar eerlijk gezegd ook weinig nadelen van het in huis werken.

Wat staat er in jouw droomkantoor?

*Dit artikel betreft een samenwerking.
**Photo by Bench Accounting on Unsplash.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.