Hunkemöller kortingscode

Lifestyle | 4 dingen die ik doe voor ik ga slapen + Hunkemöller kortingscode

november 7, 2021

Waar ik vroeger als kind nooit naar bed wilde, is het nu vaak mijn favoriete moment van de dag. Ik vind mijn dagen heel leuk hoor maar toch geniet ik van even me time in de avond en vind ik het heerlijk om in mijn comfortabele bed te kruipen. In dit artikel deel ik 4 dingen die ik doe voor ik ga slapen en die voor mij bijdragen aan een fijne nachtrust. Ook vind je in dit artikel een Hunkemöller kortingscode om een heerlijke pyjama (of iets anders) met korting te kopen.

1. Een fijne pyjama aantrekken

Een comfortabele pyjama is voor mij essentieel voor een goede nachtrust. Ik wil geen strakke randen of jeukende kaartjes maar gewoon een fijne pyjama in een ruime maat die ik ook nog mooi vind. Hunkemöller is voor mij absoluut nummer één wat betreft fijne pyjama’s. Hun stofjes zijn altijd zo enorm zacht en blijven dat ook in de was, helemaal fijn. Met de Hunkemöller kortingscode BBHKMIRA4 krijg je 15% korting op alles bij Hunkemöller, niet alleen op de pyjama’s dus. Werkt de code niet op het moment dat jij ‘m wilt gebruiken? Dan kan het zijn dat ‘ie het maximale aantal keer gebruikt is en ik dat nog niet gezien heb. Stuur gerust een mailtje naar info@miratells.nl of een DM op Instagram om me om een nieuwe te vragen.

2. Mijn gezicht reinigen en verzorgen

Zonder mijn gezicht te verzorgen ga ik nooit naar bed. Ik heb van nature een vrij slechte huid en één keer mijn ritueel overslaan, is gegarandeerd een hele week puistjes en toestanden. Als ik make-up draag, haal ik dat er eerst af met remover en ga ik daarna verder met mijn dagelijkse stappen. Als ik geen make-up draag, verwijder ik het vuil met micellair water en reinig of verzorg ik mijn gezicht daarna nog met een toner of tonic. Hierna smeer ik een oogcrème en een nachtcrème.

3. Pillow spray

Ik heb altijd een fijne spray met lavendel of een andere rustgevende geur bij mijn bed staan. Deze spray ik voordat ik in bed ga liggen op mijn kussen. Op deze manier ruikt de slaapkamer heerlijk en kom ik extra tot rust. Mijn favoriet is toch wel spray uit de Jing-lijn van Rituals.

4. Geen telefoon

Ik probeer (met nadruk op probeer) ruim voor ik ga slapen mijn telefoon niet meer te gebruiken zodat ik niet overspoeld word met tig prikkels voor ik ga slapen. Om heel eerlijk te zijn heb ik geen slechtere nachten als ik wel op mijn telefoon zit maar weet ik gewoon dat het prikkelmatig beter is voor mijn rust als ik ‘m laat liggen. Een telefoon geeft zo veel indrukken en die dragen niet bij aan het creëren van een rustige vibe.

Tot slot

Uiteraard poets ik ook mijn tanden en neem ik mijn medicatie maar dat leek me vanzelfsprekend. Even me-time en tot mezelf komen draagt voor mij absoluut bij aan een fijne nachtrust. Kijk vooral welke handelingen voor jou werken en wat voor jou dat beetje extra comfort geeft om fijn de nacht in te gaan.

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Rachel

    Die spray klinkt erg goed, een bed ritueel is voor een kind rustgevend, maar ook voor jezelf!

    november 12, 2021 at 8:06 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.