affiliate inkomsten verhogen

Business | Affiliate inkomsten verhogen rondom de feestdagen: zo doe je dat!

november 8, 2021

De laatste drie maanden van het jaar zijn voor mij altijd de drukste en best betaalde maanden van het jaar. Veel bedrijven willen campagnes rondom de feestdagen en het is het uitgelezen kwartaal om optimaal gebruik te maken van affiliate links. Wil jij de komende periode ook je affiliate inkomsten verhogen op social media of je blog? Ik deel een aantal tips!

Herhaling werkt maar spam niet

Laten zien dat je volledig achter een merk of product staat door het regelmatig terug te laten komen is top. Je laat zo zien dat je oprecht bent en het product niet alleen voor de samenwerking gebruikte. Pas echter wel op dat je niet gaat spammen en hou de uitingen natuurlijk.

Affiliate links via Instagram werken niet optimaal

Promoot je affiliate links via Instagram? Dat werkt helaas niet optimaal door de in-app-browser, in dit artikel lees je daar meer over. Kan je verder weinig aan doen, maar wel handig om je bewust van te zijn.

Kies

Maak keuzes. Alles delen wat je maar aangeboden wordt, werkt niet goed. Kies merken die oprecht bij je passen en die je zelf ook zou kopen. Als jij continu maar alles aanprijst en elke week een nieuwe favoriete shampoo hebt, verlies je je geloofwaardigheid en zullen mensen niet snel iets kopen omdat jij zegt dat het goed is.

 

Story telling

Maak gebruik van story telling. Drop niet zomaar je product maar vertel er een verhaal rondom, deel waarom jij dit product zo goed vindt. In stories kun je je aanwennen om altijd drie stories te maken in plaats van eentje. Zo heb je een opbouw, een midden en een eind en ben je al veel meer bezig met story telling in plaats van random stukjes content.

Cadeautips

Focus je op cadeautips, in geen enkele andere periode worden zo veel cadeaus verkocht. Hou het hierbij wel origineel en focus je bijvoorbeeld op cadeaus via kleine ondernemers of cadeaus voor een bepaalde doelgroep.

Maak het jezelf makkelijk

Ben je al lid van LinkPizza? Zij hebben een handige plugin die relevante woorden en links automatisch omzet naar affiliate links. In dit artikel lees je daar meer over.

Bonustip

Wil je weten welke app ik gebruik om honderden euro’s per maand aan affiliate inkomsten te verdienen? Lees dan dit artikel en vraag mijn gratis guide aan waarin ik je help effectiever te promoten en je affiliate inkomsten verhogen.

PS. Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik meerdere keren per week tips rondom online ondernemen, bloggen en social media!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.