geld terugverdienen

Blog | Geld terugverdienen op je online aankopen?

november 3, 2021

Ik ben dol op geld verdienen en goede deals en kan helemaal genieten als ik de perfecte aanbieding vind of op een hele makkelijke manier kleine beetjes bij elkaar kan sparen wat uiteindelijk dan toch best veel is. Onlangs werd ik gewezen op een nieuw systeem om terug te verdienen op je online aankopen. Ik deel deze ontdekking graag met je én als je je via mijn link aanmeldt en actief wordt, krijg je €5 bonus op je account gestort.

Wat is het?

Bonusway is een website waar ruim 2000 shops bij zijn aangesloten, onder andere Asos en Booking.com. Als je via Bonusway een online aankoop doet, spaar je tegoed. Hoeveel verschilt per webshop, en zodra dit tegoed €10 of meer is geworden, kun je het laten uitbetalen.

Hoe werkt dit?

Het werkt heel simpel. Als je een account hebt aangemaakt en je wilt online gaan shoppen, dan check je eerst of die shop is aangesloten bij Bonusway. Als dit zo is, klik je via Bonusway door en krijg je direct te zien, hoeveel je met je aankoop bij de betreffende shop kunt sparen. Je gaat daar vervolgens mee akkoord en doet je aankoop op de normale manier. Je gespaarde tegoed wordt vervolgens op je account bijgestort en kun je uit laten betalen zodra het minimaal €10 is.

Hoe kan dat dan, gratis geld?

Dit soort websites zijn een vorm van affiliate marketing. Ze krijgen simpelweg een percentage van jouw aankoop voor de doorverwijzing en delen dat in dit geval met jou. Niks raars aan en ook geen addertjes onder het gras. Gewoon een slimme vorm van affiliate marketing die in dit geval voor beide partijen winstgevend is; je betaalt namelijk helemaal niks meer dan wanneer je direct bij de webshop zou shoppen maar krijgt zelfs wat geld.

Is dat geen gedoe?

Ik vind van niet. Je moet je even aanwennen om standaard voor je online aankoop naar Bonusway te gaan maar als dat eenmaal in je systeem zit, kan het sparen heel snel gaan. Qua klikken zijn het handelingen van nog geen minuut extra, wat mij betreft dus heel snel verdient.

Meld je aan en krijg €5 bonus!

Wil je ook geld verdienen met online aankopen die je toch al ging doen? Als je je aanmeld via mijn link en actief wordt, krijgen we beide €5 bonus.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.