einde van het jaar

Lifestyle | Deze dingen wil ik voor het einde van het jaar nog doen!

november 7, 2019

Foto door Cathryn Lavery on Unsplash.
Het is november en dat betekent dat we sneller in 2020 zitten dan je zou denken. Zo tegen het einde van het jaar ben ik vast niet de enige die gaat nadenken en reflecteren. Heb ik mijn doelen behaald en wat wil ik graag nog doen? Ik maakte een lijstje met dingen die ik voordat het januari is nog wil doen!

Vieren dat we 8 jaar samen zijn

Steven en ik zijn half november al weer 8 jaar bij elkaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. We hebben geen wilde plannen maar willen wel even aandacht besteden aan deze dag, ondanks de kleine pauze is 8 jaar natuurlijk niet niks.

Mijn Instashop openen

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen; ik ben bezig met het openen van mijn eigen Instashop! Op dit moment heb ik álles al binnen behalve de sieraden dus is het nog even afwachten. Ik hoop de sieraden any moment binnen te krijgen en dan uiterlijk 1 december te starten.

De kerstshow in Duiven bezoeken

Al jaren hoor ik de wildste verhalen over de Intratuin in Duiven. Het schijnt heel spectaculair te zijn en ik wil er zó graag heen. Ik hoop in de komende weken een bezoekje te gaan brengen en neem jullie dan sowieso mee via Instastories.

Nu écht eens mijn zorgverzekering bekijken

Elk jaar neem ik me voor om mijn zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen en te kijken naar andere aanbieders. Vaak eindigt dit in een snel Google rondje op 31 december, overhaaste beslissingen en een te dure en onnodige verzekering als resultaat. Dit jaar ga ik écht een rustig kijken naar alle opties en natuurlijk de goedkoopste zorgverzekering.

Een kerstboom kopen

Vorig jaar hadden we geen kerstboom, eigenlijk zonder hele duidelijke reden. We waren druk, gingen weg met kerst, vierden het niet echt en zo nog meer van die halve redenen. Dit jaar wil ik absoluut wel een kerstboom omdat het zo ontzettend gezellig is; wat mij betreft komt ´ie zo snel mogelijk.

Meer ontspannen Oud & Nieuw vieren

Omdat ik twee jaar geleden tijdens Oud & Nieuw in het ziekenhuis belandde met een hart wat niet meer goed werkte, was de jaarwisseling vorig jaar zenuwslopend. Natuurlijk wist ik rationeel wel dat zoiets echt niet nog een keer op exact dezelfde avond ging gebeuren, maar de associatie riep op de en of andere manier toch extreem veel spanning op. Ik hoop de jaarwisseling dit jaar iets relaxter dan vorig jaar te kunnen vieren, als het elk jaar ietsje beter gaat, ben ik tevreden.

Wat wil jij graag nog doen voor het einde van het jaar?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • gea

  Je hebt er een aantal leuke dingen tussen staan. Een kerstboom aanschaffen geeft wel sfeer in huis. Kijk er nu al naar uit om hem thuis op te zetten.

  november 7, 2019 at 9:21 am Reply
 • bychristiana

  Wat leuk, bijna 8 jaar samen! Dat is een flinke mijlpaal hoor, niet zomaar aan jullie voorbij laten gaan;-) Ik ben zo benieuwd naar je shop;-) Ik kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt! Hopelijk hebben jullie dit jaar een relaxter nieuwjaar. Ik snap heel goed wat je bedoelt met die spanning. Een aantal jaren geleden vierden mijn zus en nichtjes oud en nieuw bij ons en met de jaarwisseling lag mijn zus plotseling doodziek in het ziekenhuis. Andre was bij haar en ik zat alleen met mijn drie (toen nog echt kleine!) nichtjes. Dat heeft er bij ons allemaal ook enorm ingehakt. Sowieso dingen die tijdens zulke momenten gebeuren laat je minder snel los.

  november 7, 2019 at 6:40 pm Reply
  • Mira Ennen

   We kwamen er vandaag achter dat het 7 jaar is hahaha, times flies when you´re having fun :´) Wat ontzettend naar zeg, ik snap wel dat je daar aan blijft denken, op dat soort momenten beleef je het toch extra intens lijkt het!

   november 7, 2019 at 7:21 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.