buiten opvallen als ondernemer

Business | Buiten opvallen als ondernemer, hoe doe je dat?

februari 1, 2024

Opvallen als ondernemer is belangrijk. Als online ondernemer is er online een hoop bereik te genereren maar ook offline, buiten, kun je veel mensen bereiken. In dit artikel lees je een aantal opties om jouw bedrijf ook in de offline wereld op te laten vallen.

Fysieke reclame

Je kent ze vast wel, grote borden, beachflags, banners of posters waarin bedrijven hun product of dienst aanprijzen. Zeker als deze op een drukbezochte plek zichtbaar zijn, kunnen ze je veel publiek opleveren. Een visueel aantrekkelijke reclame springt in het oog en mensen onthouden met de juiste keuzes je bedrijfsnaam. Expofit is een goede partij waar je onder andere beachflags kunt laten bedrukken om jouw bedrijf meer op te laten vallen.

Schreeuw het uit

Laat geen kans onberoerd om mensen te vertellen wat jij doet. Vaak zijn we als ondernemer best bescheiden maar je mag echt aan alles en iedereen vertellen wat jij te bieden hebt. Misschien heb ze zelf je product of dienst niet nodig maar mensen praten toch onderling en via via kun je een hoop klanten krijgen.

Stickers

Stickers zijn een leuke manier om extra op te vallen. Je kunt ze makkelijk op allerlei voorwerpen en plaatsen plakken en een leuk gevormde of gekleurde sticker trekt al gauw de aandacht. Ook zijn stickers handig en leuk om uit te delen en als andere mensen ze weer ergens op plakken, heb jij extra exposure.

Bedrukte kleding

Heb jij jouw bedrijfsnaam al op een leuk t-shirt of een hoodie staan? Door rond te lopen met jouw bedrijf op je lijf, creëer je meer naamsbekendheid en er zijn talloze opties voor juist opvallende of meer subtiele bedrukkingen.

Buiten opvallen als ondernemer: tot slot

Buiten opvallen als ondernemer is vooral een kwestie van tijd en meerdere factoren. Door de juiste manieren van zichtbaarheid te combineren en goed te informeren bij je klanten waar ze vandaan komen, kom je er achter wat wel en niet werkt. Mijn advies is altijd; experimenteer en doe meer van wat werkt!

*Dit artikel betreft een samenwerking

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.