zomer

Lifestyle | Deze dingen wil ik doen aankomende zomer!

maart 30, 2020

We leven in een rare tijd momenteel. Het lenteweer is eindelijk aangebroken maar we kunnen niet echt naar buiten zoals we dat normaal zouden doen. Ik kijk daarom erg uit naar de zomer, er van uitgaande dat alles dan weer een stuk normaler is. In dit artikel vertel ik welke dingen ik graag wil doen in de komende (hopelijk) warme maanden!

In de zee zwemmen

Zwemmen in de zee geeft mij het ultieme zomergevoel, ik vind dat zo heerlijk! Nou is de Nederlandse zee aan de koude kant maar ik wil toch een poging doen deze zomer!

Een weekendje weg

Een echte zomervakantie zit er dit jaar even niet in maar we willen wel graag even weg. Momenteel ben ik me aan het oriënteren op leuke hotelaanbiedingen en willen we een midweek of weekendje weg binnen Nederland. Zo zijn we er toch even uit, iets waar we na de komende rare en heftige weken waarschijnlijk allemaal wel behoefte aan gaan hebben.

Nieuwe ijsjes proberen

Bij de zomer horen nieuwe ijsjes. Ik zag al Drop Fruit Duo ijs en Krijtjes ijs op social media en ben benieuwd waar de merken nog meer mee gaan komen. Ik kijk er naar uit om bijzondere ijsjes te gaan proeven en hoop minimaal 5 nieuwe smaken van mijn lijstje af te gaan strepen. Natuurlijk ga ik die weer laten zien in de smaaktesten op mijn Instagram stories.

Veel barbecueën

We hebben een grote tuin waar de hele avond nog zon is, echt perfect om een lekkere barbecue te houden. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om na een hete zomerdag allemaal lekkere dingen in huis te halen en fijn buiten te eten. De hele dag op blote voeten lopen, warm zijn van de zon en vies van de barbecuerook; dat is toch op en top zomer?

Op het tuinbed chillen

Twee jaar geleden trok ik mijn oude bed van zolder, en deponeerde ik die inclusief matras in de tuin: het tuinbed was geboren. Op dit bed breng ik tijdens de zomer vaak hele dagen door en dat is geweldig. Vorig jaar nam ik spontaan een week vrij en doopte ik die om tot selfcare week. Die week ben ik amper van het bed af gekomen en ik hoop dat er deze zomer weer een warme chillweek in zit!

Bij een strandtent hangen

Tijdens een warme zomerdag vind ik het heerlijk om bij een strandtent neer te ploffen en een beetje naar de zee te kijken. Ondertussen de halve kaart leeg eten en genieten van de zon, dat is toch optimaal genieten? Een klein nadeel vind ik wel dat half Nederland tijdens warme dagen het zelfde idee heeft dus als jullie nog rustige strandtentjes kennen, hoor ik het graag!

Een pluktuin bezoeken

Vorig jaar bezochten we een aantal keer een pluktuin en dat is zo ontzettend leuk! Voor wie het niet kent: in een pluktuin kun je zelf groenten, kruiden, fruit en bloemen plukken. Je hebt zo alles vers bij de hand en betaalt voor wat je mee neemt. Heel leuk uitje voor zowel volwassenen als kinderen en de tuinen zijn meestal nog mooi om te zien ook. Google vooral eens naar een tuin bij jou in de buurt want er zijn er wellicht meer dan je denkt.

Wat wil jij graag doen als alles weer normaal is?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Joyce - SomedayTodayNL

    Oeh mooi lijstje! Wij zijn onlangs verhuisd en dus wordt dit de eerste zomer met een dakterras; ik hoop hier lekker veel te kunnen chillen en doop misschien ook wel een week om tot selfcare week! Goed idee! Wij kunnen waarschijnlijk ook niet meer op vakantie, maar een weekendje weg is wel een goed idee! Had ik nog helemaal niet aan gedacht.

    maart 30, 2020 at 9:04 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.