succesvol ondernemen

Business | Onderneming verbeteren? Doe mee aan Boost je Business!

april 27, 2023

Onderneming verbeteren? Boost je Business is een online training die ik heb opgezet voor mensen die hun bedrijf een vliegende start willen geven of ondernemers die wel wat groei kunnen gebruiken.

Boost je Business Bootcamp – het programma

Dag 1

Op dag 1 van de bootcamp gaan we aan de slag met je website, een essentieel onderdeel als ondernemer. Na deze dag kun jij je website perfectioneren en weet je waar een goede site aan moet voldoen.

Dag 2

Op dag 2 gaan we aan de slag met marketing want als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw product of dienst zo goed mogelijk is én dat je ideale klanten je weten te vinden.

Je gaat aan de slag met je product zelf en met hoe je een product lanceert. Daarnaast gaan we in op een aantal marketing tools zoals social media, email marketing en algemene marketing.

Instagram is mijn favoriete social media kanaal. Dit kanaal krijgt op dag 2 dan ook een beetje extra aandacht en we gaan kijken naar content, volgers en meer.

Dag 3

Dag 3 is een hele praktische dag waarin we een aantal praktische zaken rondom jouw bedrijf gaan nalopen. De volgende dingen komen sowieso aan bod:

  • KVK aanmelding
  • Belastingaangifte
  • Praktische tips
  • Handige tools
  • Planning

Een hele leuke dag met uiteenlopende tips en meteen ook de laatste dag van de bootcamp.

Zin om mee te doen en toe aan je onderneming verbeteren? Meld je aan via deze link. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.