Instashop

Business | Er gaat iets leuks gebeuren!

oktober 17, 2019

Nog niet zo lang geleden vertelde ik hier dat ik een stapje terug ging doen en niet met tig projecten tegelijk bezig wilde zijn. Ik zei er meteen bij dat ik ongetwijfeld snel met een nieuw idee op de proppen zou komen en dat is inmiddels gebeurd.

Er komt een webshop!

Nou ja webshop, een Instashop. Al jaren speel ik met het idee een webshop te beginnen. Ik deed het echter nooit omdat ik niet goed wist wat ik moest gaan verkopen én omdat er al zo ontzettend veel webshops zijn. Sieraden liggen voor de hand omdat deze een lage inkoopprijs hebben, zo loop je niet meteen duizenden euro´s risico. Ondanks dat er hier al helemaal veel van zijn, heb ik de stap toch genomen. Als ik het nooit probeer dan lukt het sowieso niet en ik vind het een heel leuk project om mee aan de slag te gaan. Ik heb voor een Instashop gekozen (in eerste instantie) omdat een webshop best wat bijkomende kosten met zich meebrengt. Nu vind ik het niet erg om te investeren maar omdat ik nog geen grote partijen kan inkopen, worden de inkoopkosten met een echte webshop wel erg duur. Ik wil qua verkoopprijs niet meteen de hoofdprijs vragen maar natuurlijk wel winst maken. Een Instashop scheelt dus enorm qua kosten waardoor ik mijn sieraden voor een lagere prijs kan verkopen én op een laagdrempelige manier kan inkomen in het hele webshopgebeuren.

Wat nu?

Begin deze week heb ik de definitieve order geplaatst bij mijn leverancier. Een aantal van de sieraden krijgt nu nog een gouden laagje en dan komt de levering mijn kant op. Binnen twee weken wordt alles verstuurd en ik hoop uiterlijk over een maand te beginnen met verkopen. Ondertussen ga ik me bezig houden met alles achter de schermen; visitekaartjes maken, posts inplannen en alle administratie op orde houden. Op deze manier kan ik zo snel mogelijk aan de slag met fotograferen als alles binnen is.

Waar kunnen we je vinden?

Mijn shopje is te vinden op www.instagram.com/mirasellsshop. Op dat account plaats ik een update als ik wat nieuws te vertellen heb over het proces en natuurlijk ga je daar zo snel mogelijk alle sieraden terugzien en kunnen bestellen. Ik heb lang nagedacht over de naam en vond Mira Sells uiteindelijk wel catchy. Dat account was helaas al bezet op Instagram dus vandaar dat het dit is geworden.

Coming Soon!

Uiteraard laat ik het hier ook even weten als de sieraden de bestellen zijn. Ik ben al de hele week aan het stuiteren van enthousiasme en vind alles wat hier bij komt kijken ontzettend leuk. Ik kan niet wachten om de levering binnen te krijgen, lekker te fotograferen en aan jullie te gaan laten zien.

Hopelijk tot ziens op mijn Instashop!

*Dit artikel bevat betaalde links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 • Tessa

  spannend. heel veel succes

  oktober 17, 2019 at 9:56 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel!

   oktober 17, 2019 at 10:16 am Reply
 • bychristiana

  Wat ontzettend leuk! Inderdaad zo fijn is dat om met zo’n project bezig te zijn. Geeft echt veel voldoening en inspiratie. Gefeliciteerd, het gaat vast een groot succes worden!

  oktober 18, 2019 at 11:31 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel, zo lief!

   oktober 18, 2019 at 2:00 pm Reply
 • Jeanelle

  Wat leuk! Heel veel succes!

  november 13, 2019 at 8:59 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel!

   november 13, 2019 at 9:33 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.