bedrijf verbeteren

Business | Mijn bedrijf verbeteren? Deze dingen zou ik graag willen hebben!

november 1, 2019

Mijn bedrijf loopt best lekker en ik heb absoluut niks te klagen over de spullen die ik tot mijn beschikking heb. Echter blijft een mens altijd dromen en heb ik nog best wel wat dingen op mijn verlanglijstje staan met als doel mijn bedrijf verbeteren.

Groter kantoor

Ik heb een prima kantoortje in huis, echter is deze vrij klein. In principe niet dramatisch maar ik kom wel wat ruimte tekort én mijn fotolampen passen niet in het kantoor. Idealiter gezien zou ik een kantoor willen waar ik de fotosetting met lampen altijd kan laten staan zodat ik niet voor elke foto alles heen en weer hoef te slepen. Dit is mogelijk op onze zolder, echter is dit wel een lange termijnplan.

Een échte computer

Ik doe eigenlijk alles voor mijn bedrijf op mijn Chromebook en dat werkt prima. Mijn video´s bewerk ik wel op een oeroude laptop maar dat is gelukkig geen dagelijkse taak. Toch droom ik van een workstation pc waar ik wel programma´s op kan installeren en die geen geluid maakt alsof er een raket opstijgt. Ikbenstil verkoopt diverse doodstille opties en dat lijkt me zo´n verademing.

Altijd een betere camera

Ik heb een goede camera maar droom altijd van beter, mooier en scherper. Als ik morgen een nieuwe camera zou kopen, zou ik over een maand weer dromen van de volgende en daar kan ik natuurlijk niet elke keer aan toegeven. Voorlopig hou ik het bij de camera´s die ik nu gebruik maar wie weet komt er nog een mooie lens bij..

Een iPad & Apple Pen

Dit heeft niet per se met mijn bedrijf te maken maar oh wat lijkt het me geweldig om digitaal te kunnen tekenen. Ik weet nog niet helemaal wat ik nou precies wil met die digitale illustraties maar het lijkt me fantastisch. Ooit doe ik mezelf een iPad, Pen en ProCreate cadeau!

Ringlamp

Ik heb fijne lampen voor flatlays maar voor video´s en foto´s van mezelf zou ik graag nog een ringlamp willen. Met een ringlamp heb je net even wat mooier licht en dat lijkt me vooral in video´s prachtig.

Betere gezondheid

Iets wat me op dit moment erg tegenhoudt om mijn bedrijf te verbeteren is mijn gezondheid. Ik vond het belangrijk om deze er ook bij te zetten, zo zie je maar dat spullen ook niet alles oplossen. Als ik alles wat hier boven staat morgen zou krijgen, zou mijn gezondheid nog steeds de grootste blokkade vormen. Op dit moment houdt mijn gezondheid me vooral tegen qua energie en mogelijkheden om het huis uit te gaan maar daar wordt hard aan gewerkt!

Tot slot

Nogmaals; ik ben tevreden maar ik denk altijd na over manieren om mijn bedrijf te verbeteren. Dromen werkt voor mij ook motiverend; ik heb iets om voor te sparen, naar toe te werken en me op te verheugen!

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • bychristiana

  Een goede gezondheid is inderdaad het allerbelangrijkst! Ik weet hoe het is als je gezondheid je in de steek laat:-( Daarom vind ik het van jou ook zo knap hoe actief je altijd bent op social media! Ik zou zelf ook wel een betere camera willen. Verder heb ik ook een eigen werkplek in huis en ik moet zeggen dat ik daar inderdaad erg blij mee. Ik kan alle spullen kwijt, maar voor mij werkt een gezellige, mooi ingerichte ruimte ook heel inspirerend.

  november 1, 2019 at 10:09 am Reply
  • Mira Ennen

   Ja, helaas beseffen we ons dat vaak pas als die gezondheid weg valt he!

   november 1, 2019 at 10:46 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Ik vind het soms ook moeilijk dealen met mijn psychische gezondheid. Ik maak nog steeds fouten en dat is niet fijn. Ik weet niet hoe jij je voelt natuurlijk, maar ik vind je een schat van een meid!
  Eigenlijk ben ik met mijn spullen zeer tevreden! Alles wat jij wenst heb ik eigenlijk al. Een ring lamp niet, maar heb andere lampen die ook prima werken!

  november 1, 2019 at 8:46 pm Reply
  • Mira Ennen

   Zo’n lieve reactie <3

   november 1, 2019 at 9:06 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.